Hankintahenkilö Arkta Rakennuskultti Oy:lle

Päivämäärät Julkaistu 6.2.2020 Hae viimeistään 16.2.2020

Haemme asiakkaallemme Arkta Rakennuskultti Oy:lle hankintahenkilöä. Yrityksellä on pitkät perinteet, se on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Yritys on erikoistunut monipuoliseen uudis- ja korjausrakennusurakointiin. Arkta Rakennuskultilla on n. 30 hengen toimihenkilö porukka töissä ja toimisto sijaitsee Espoossa. Liikevaihto oli viime vuonna n. 36 m€. Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.

Hankintahenkilönä pääset tekemään tarjouskyselyjä ja tarjousvertailuja. Osallistut tarjousneuvotteluihin yhdessä työpäällikön ja työmaan toimihenkilöiden kanssa. Toimit työmaan tukena materiaalihankinnoissa sekä työpäällikön tukena sopimushankinnoissa. Osallistut vuosisopimushankintojen valmisteluun. Voit olla kokenut tekijä tai uran alussa. Aloitus on sopimuksen mukaan, viimeistään kevään aikana.

TYÖTEHTÄVÄ: Hankintahenkilö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

– Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava).

– Plussaa saat, jos olet toiminut vastaavissa tehtävissä aiemmin, mutta taustasi voi olla myös työmaainsinööri tai työnjohtaja.

– Olet parhaimmillasi asiakasyhteistyössä ja olet tuloshakuinen.

– Olet haka numeroiden parissa ja sinulla on asennetta ja motivaatiota kehittyä tehtävässäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?

– Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
– Annamme hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.
– Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
– Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

 

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Työsopimus solmitaan Arkta Rakennuskultti Oy:n kanssa, aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemukseen pääset tästä linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 16.2.2020.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi