Hankintainsinöörejä asunto- ja toimitilarakentamiseen

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.6.2021 Hae viimeistään 9.8.2021

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan?

Etsimme asunto- ja toimitilarakentamisen toimialojen hankintatiimeihin vahvistusta. Toimitilarakentamisen toimialalla pääset kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Fredriksberg ja Keilaniemi Next. Asuntorakentamisessa pääset puolestaan kehittymään erilaisten hankemuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Teemme terveellisiä ja turvallisia koteja.

Hankintainsinöörinä toimit tärkeässä roolissa monipuolisten toimitila- tai asuntohankkeiden parissa nimettynä hankintainsinöörinä. Teet tiivistä yhteistyötä työmaahenkilöstön, hankintaorganisaation, suunnittelunohjauksen, laskennan ja muiden sidosryhmien kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Hyödynnät työssäsi eri kategorioihin ja kansainvälisiin hankintoihin erikoistuneita hankkijoita. Toimit merkittävässä roolissa työnsaannissa tukemalla aktiivisesti kustannuslaskentaa hinnoittelussa. Raportoit tehtävässäsi hankintapäällikölle. Tehtävässä pääset työskentelemään joustavasti sekä viihtyisällä toimistollamme että pääkaupunkiseudulla sijaitsevilla toimitila- tai asuntorakentamisen työmaillamme.

TOIVOMME SINULTA
  • Rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta työmaa- tai hankintatehtävistä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan
  • Hyvää organisointikykyä, tiimityön hallintaa ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Hyviä IT-taitoja ja englanninkielen taitoa

Kiinnostus ja motivaatio tehtävää kohtaan ovat tärkeimmät edellytykset. Oikeanlaisella asenteella ja oppimishalulla menestyt tehtävässä varmasti ja tarvittaessa opastamme sinut hankintatyön saloihin!

TARJOAMME

Monipuolisen, sopivan haastavan tehtävän sekä tiimiläisten, hankintaorganisaation ja muiden NCC:läisten tuen. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan vaihtelevien hankkeiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista rakennusalan yrityksistä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Arvostamme hyvinvointia ja pääkaupungilla toimiva Kunnonrakentajat -verkostomme järjestää säännöllisesti paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

Tutustu NCC:hen työnantajana http://www.ncc.fi/Tule-toihin/ ja lue lisää projekteistamme osoitteessa https://www.ncc.fi/projektit/

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Toimitilarakentamisen hankintapäällikkö Tero Mourujärvi, 050 571 9243, tero.mourujarvi@ncc.fi

Asuntorakentamisen hankintapäällikkö Ann Ollikainen, 050 351 4793, ann.ollikainen@ncc.fi (yhteydenotot vko 26 ja vko 31 aikana)

Toivottavasti kiinnostuit! Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 7.8. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, ja viestimme rekrytoinnin etenemisestä viimeistään elokuun alkupuolella.

Muistathan lisätä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ja kerro hakemuksessasi myös, kummasta toimialasta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Tehtävissä aloitus on sovittavissa joustavasti.

Hae paikkaa >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi