Hankintainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 12.9.2019 Hae viimeistään 29.9.2019

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Vuonna 2002 perustetussa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä yli 300 raudanlujaa ammattilaista. Omistajina ovat iso joukko firalaisia sekä Ilmarinen. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 226 miljoonaa euroa. Päätoimipisteemme sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Haemme nyt hankintatiimiimme vahvistusta. Hankintainsinöörinä toimit osana Firan hankintatiimiä. Tehtävänkuvasi on laaja-alainen ja pääset tekemään projektihankintaa, kehittämään vastuunimikkeiden hankintatapaa, kilpailuttamaan kausisopimuksia sekä luomaan yhteistyöhön pohjautuvia toimittajasuhteita. Olennainen osa työtäsi on tiivis yhteistyö suunnittelunohjauksen, kustannuslaskennan, toimittajaverkoston ja etenkin tuotantohenkilöstön kanssa. Halutessasi pääset osaksi hankinnan kehitystöitä, mikäli olet kiinnostunut toimintatapojen jatkuvasta kehittämisestä.

Tukenasi sinulla on tiivis, ammattimainen sekä erilaisilla osaamisilla ja persoonilla varustettu hankintatiimi.  Odotamme ensisijaisesti rakentamisen ymmärtämistä yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen, kykyyn viestiä tehokkaasti sekä tahtoon kehittyä hankinnan ammattilaisena. Olet ehkä jo ansainnut kannukset työmaa- tai tuotantoinsinöörinä, ja haluat seuraavaksi onnistua hankintojen ammattilaisena. Kenties työskentelet jo nyt hankintojen parissa, ja haluat kehittyä laaja-alaiseksi hankinnan osaajaksi. Aikaisempi hankintakokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ja halu kehittyä ovat tärkeimmät kaivatut ominaisuutesi.

Odotamme sinulta:
– soveltuvaa koulutusta (esim. teknillinen tai kaupallinen)
– aiempaa kokemusta rakennusalalta ja riittävää rakennusteknistä osaamista
– sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
– tiimityöskentely-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
– neuvottelu- ja sopimusosaamista

Tule mukaan huipputiimiin! Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Mikko Anttila +358 40 137 4035.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi