Hankintainsinööri

Hartela
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 21.8.2020 Hae viimeistään 7.9.2020

Hartela elää vahvaa uudistumisen kautta ja kehitämme parhaillaan useita hankekokonaisuuksia ja kohteita eri puolilla Suomea. Oulun seudulla kohteita on mm. Karjasillalla, Tuirassa, Peltolassa, Hiukkavaarassa ja Oulun keskustassa.

Kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin: rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Meillä on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat asunnon ostajien ja toimitilarakennuttajien keskuudessa.

Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin.

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme

hankintainsinööriä

Hankintainsinöörinä vastaat työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta aliurakka- ja materiaalihankinnasta. Toimit tiiviisti yhteistyössä suunnittelunohjauksen, kustannuslaskennan ja tuotannon kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm.
 • kohteidemme aliurakka- ja materiaalihankinnat yhdessä muun hankintaorganisaatiomme kanssa. Teet sovituista hankintakokonaisuuksista tarjouspyynnöt, neuvottelet urakkasisällöistä ja valmistelet sekä laadit aliurakkasopimukset.
 • kohteiden hankintojen aikataulutuksen laadinta ja hankintasuunnitelman ylläpito.
 • vastata omalta osaltasi hankintojen kokonaistaloudellisesta onnistumisesta.
 • osallistuminen uusien kohteiden urakkalaskentaan yhdessä laskenta- ja tuotanto-organisaation kanssa.

Olet luonteeltasi palvelualtis ja kehityshaluinen tulevaisuuden osaaja, joka tuntee sopimuspolitiikan ja osaa tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on itsenäinen ja omatoiminen työskentelytapa.

Sinulla on lisäksi:
 • aiempaa työkokemusta esim. hankinnan, laskennan tai työmaan työnjohtotehtävistä.
 • rakennus- tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto
 • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
 • hyvät IT-taidot ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä. Tarvittaessa pystyt opastamaan myös kollegoitasi järjestelmien käytössä.
Mitä tarjoamme sinulle
 • Pääset toimimaan monipuolisissa asunto- ja toimitilahankkeissa ja saat mahdollisuuden kehittyä hankinnan ammattilaiseksi.
 • Tarjoamme sinulle vastuuta osaamisesi mukaisesti.
 • Hyvän ja innostavan työilmapiirin ja organisaation, joka tukee sinua työssäsi.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat luontaisedut

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rakennuspäällikkö Marko Alaniemi, p. 050 5492756

Lähetä tehtävää koskeva vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 7.9.2020 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@hartela.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi