Kokeile kuukausi maksutta

Hankintainsinööri

Pajala Yhtiöt Oy – Kunniallista rakentamista
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 18.10.2022 Hae viimeistään 18.11.2022
Haemme asuntorakentamisen hankintainsinööriä Vantaalle

Meillä Pajalassa rakentaminen on yhteispeliä, jossa jokaisen työpanos on tärkeä ja kaikki tukevat toisiaan. Arvostamme rennon rehellistä meininkiä: puhumme suoraan, ongelmia ei lakaista maton alle ja nauru saa raikaa. Meillä hommat hoidetaan vahvalla ammattiylpeydellä ja hyvällä fiiliksellä. Uskomme, että tällä tavalla syntyy laadukkaita ja toimivia koteja – eli juuri sellaisia kuin lupaamme.

Hankintainsinööriksi Pajalaan – Huipputyyppi osaksi joukkuettamme?

Haemme hankintainsinööriä palvelemaan työmaitamme Uudenmaan alueella.

Konttori sijaitsee Vantaalla Äyritiellä. Työ on kuitenkin vaihtelevaa ja pääset käymään neuvotteluja rakennustyömailla ympäri Uuttamaata. Työ on pääasiassa projektihankintaa asuntorakentamisen parissa, mutta työnkuvaa voidaan muokata valitulle henkilölle sopivaksi tarpeen ja omien kehityshalujen mukaan.

Pajalassa pääset osaksi rennon rehellistä porukkaamme, jossa jokainen saa olla oma itsensä eikä kenenkään tarvitse uhrata työlle koko elämäänsä. Tarjoamme vakituisen työpaikan aidossa kasvuyrityksessä, jossa kehitymme raketin lailla, mutta kunniallinen rakentaminen pysyy kaiken lähtökohtana.

Sinulta toivomme motivoitunutta ja suoraselkäistä asennetta: hommat hoidetaan sovitusti ja haasteet on tehty yhdessä ratkaistavaksi. Toivomme, että sitoudut ”yhden kerroksen kulttuuriimme”, jossa kaikkien työtä arvostetaan ja toisia autetaan.

Mikäli haluat jutella lisää, ota yhteyttä hankintapäällikköömme Jani Kokkoon soittamalla 040196 5451tai lähettämällä sähköpostia jani.kokko@pajala-yhtiot.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.