Kokeile kuukausi maksutta

Hankintainsinööri

Skanska
Sijainti Pirkanmaa, Satakunta, Pori, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 12.2.2024 Hae viimeistään 3.3.2024

 

Haemme hankintainsinööriä Pirkanmaan sekä Satakunnan yksikköön

Kanssamme pääset mukaan monipuolisille hankkeille, jotka jäävät elämään muun muassa oppimiseen ja hyvinvointiin innostavina tiloina, nykyaikaisina teollisuusrakennuksina sekä eläväisinä ja viihtyisinä liike- ja toimitiloina. Toteutamme esimerkiksi Valkeakoskelle Sorrilan yhtenäiskoulun, Prisman saneeraus- ja laajennusurakan Ylöjärvelle ja viimeaikaisena hankkeena olemme toteuttaneet myös Nokian hyvinvointikeskuksen. Satakunnassa olemme olleet mukana rakentamassa esimerkiksi Eurajoen Olkiluotoon käytetyn ydinpolttoaineen kapselointilaitosta sekä Rauman sahan rakennusteknisen kokonaisuuden.

Hankintainsinöörinä teet monipuolista projektihankintaa Pirkanmaan alueen asunto- ja toimitilakohteille erikoistuen valikoituihin materiaali- ja aliurakkahankintoihin. Kartoitat hankintatarpeet, laadit ja ylläpidät hankintasuunnitelmaa, pidät urakkaneuvotteluita sekä laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia. Toimit yhteistyössä projektitiimin ja suunnittelijoiden kanssa. Pidät tehtävästäsi käsin tiiviisti yhteyttä työmaahan ja ymmärrät hankkeen hankintatarpeita. Vastaat omalta osaltasi siitä, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaista materiaaleista asiakkaamme toiveet täyttäviä koteja, toimitiloja ja muita rakennuksia. Vastuullasi on myös huolehtia, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi hankintoja tehtäessä. Tehtävä edellyttää matkustamista toimittajatapaamisiin ja urakkaneuvotteluihin työmaalle. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään kansainvälistä hankintaa osana tätä tehtävää. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Liity osaksi asiantuntevaa joukkoamme!

Tämä tehtävä on sinulle, jos viihdyt monipuolisessa roolissa pitäen moninaisia lankoja käsissäsi ja saat energiaa vuorovaikutuksesta erilaisten toimittajien ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Saatat innostua, kun onnistut tavoitteissasi neuvotteluissa ja solmit sopimuksia, jotka ovat vastuullisia ja kokonaistaloudellisia. Rakennat kuitenkin aina hyvää yhteistyötä kumppaneidemme kanssa ja pääset työsi kautta varmistamaan, että asiakkaamme saavat toiveensa täyttäviä laadukkaita kohteita ympäristöystävällisesti ja kestävästi. Saat vapauden oman työsi suunnitteluun ja johtamiseen, mutta et jää yksin – uskomme, että yhdessä olemme enemmän.

Mitä toivomme sinulta?

  • ymmärrystä projektiemme hankintatarpeista ja kykyä vastata niihin
  • aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä, eduksesi katsotaan erityisesti työmaa- tai rakennusalan hankintakokemus
  • soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen)
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Sopimusjuridiikan tuntemus on tehtävässä eduksi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa – meillä työsi jää elämään!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat