Hankintainsinööri Arkta Rakennuskultti Oy

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 18.8.2020 Hae viimeistään 20.9.2020

Haemme asiakkaallemme Arkta Rakennuskultti Oy:lle hankintainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Yrityksellä on pitkät perinteet, se on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Yritys on erikoistunut julkisiin kilpailu-urakoihin, sekä KVR/SR uudis- ja korjaushankkeisiin. Arkta Rakennuskultilla on matala organisaatiorakenne ja ketterä toimintatapa. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen.

Hankintainsinöörinä pääset tekemään työmaan hankintoja. Voit olla kokenut tekijä tai uran alussa, edellytämme kokemusta rakennusalalta. Mahdollinen tausta tehtävään on esim. työmaainsinöörillä tai työnjohtajalla. Osallistut tarjousneuvotteluihin yhdessä työpäällikön ja työmaan toimihenkilöiden kanssa. Vastaat nimettyjen työmaiden hankinnoista työmaalla vastaavan työnjohtajan ja työpäällikön ohjauksessa.

TYÖTEHTÄVÄ: Hankintainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?
 • Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava).
 • Plussaa saat, jos olet toiminut vastaavissa tehtävissä aiemmin, mutta taustasi voi olla myös työmaainsinööri tai työnjohtaja.
 • Olet parhaimmillasi asiakasyhteistyössä ja olet tuloshakuinen.
 • Innostut numeroiden pyörittelystä ja sinulla on motivaatiota kehittyä tehtävässäsi.
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa.
Mitä tarjoamme sinulle?
 • Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
  Annamme hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
  Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
  Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
  Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä, haku on nopeaa ja vaivatonta. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n tästä linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Juho p. 050-5149958 tai Sonja p. 040-5085162. Sähköpostit löytävät perille osoitteeseen juho.palosaari@varvaamo.fi tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 20.9.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi