Hankintainsinööri talonrakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 10.5.2019 Hae viimeistään 7.6.2019

Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy vahvistuu ja kasvaa – tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkueeseemme.

Haemme pääkaupunkiseudun talonrakentamiseen Hankintainsinööriä

Haemme kasvavaan joukkoomme hankintainsinööriä, jolla on jo kokemusta hankinnan tehtävistä asuin-, liike- ja toimitilakohteissa. Tiimimme suunnittelee ja rakentaa uudisrakennushankkeita, joiden pääpaino asuntorakentamisessa. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Koivuvaarassa, mutta teet tiivistä yhteistyötä työmaiden kanssa.

Hankintainsinöörinä vastaat kohteidemme aliurakka- ja materiaalihankinnasta. Kilpailutat aliurakoitsijoita, neuvottelet urakkasisällöistä ja valmistelet sekä laadit aliurakkasopimukset. Materiaalien hankintatehtävissä teet yhteistyötä konsernin hankintaryhmän kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä suunnittelunohjauksen, tuotannon ja laskennan kanssa.

Myöhemmin sinulla on mahdollisuus edetä esimerkiksi hankintapäällikön tehtäviin.

Toivoisimme Sinulta

Aktiivisuutta, innostumista, nälkää ja intohimoa kaupantekoon. Kannat vastuuta rakenneratkaisuista jo suunnitteluvaiheessa, mutta osaat ratkoa toteutusvaihtoehtoja vielä rakentamisen aikanakin. Työmaakokemus katsotaan siis eduksi.

Meillä Pallas Rakennuksella viihdytään. Meidän joukkueessamme on hyvä ilmapiiri ja pidämme monella tapaa huolta henkilöstön työviihtyvyydestä. Kannustamme liikkumaan ja harrastamaan yhdessä sekä tarjoamme laajemmat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Mikäli innostuit, niin

Lisätietoja antaa hankintapäällikkö Niko Wallen, puh. 040 743 8606, rakennuspäällikkö Mika Luukkanen, puh. 044 744 1811 ja työpäällikkö Tuomas Parvila, puh. 044 756 9969.

Lähetä hakemuksesi 7.6.2019 mennessä osoitteeseen mika.luukkanen@pallasrakennus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi