Kokeile kuukausi maksutta

Hankintainsinööri (toimitilarakentaminen)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Kanta-Häme
Päivämäärät Julkaistu 15.9.2022 Hae viimeistään 2.10.2022

Haemme hankintainsinööriä Ahveniston sairaala -hankkeelle

Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikössä oIemme mukana monessa aikamme kiinnostavimmista hankkeista, kuten uudistamassa Uuden Ylioppilastalon, Hansatalon ja Hotelli Seurahuoneen luksushotelliksi, toteuttamassa kultturihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon perusparannuksen ja rakentamassa maailman inhimillisimmäksi suunnitellun sairaalan Assin Hämeenlinnaan.

Hankintainsinöörinä vastaat monipuolisten projektihankintojen tekemisestä oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti projekteille, kuten Assiin. Kartoitat hankintatarpeet, laadit ja ylläpidät hankintasuunnitelmaa, pidät urakkaneuvotteluita sekä laadit tarjouspyyntöjä, vertailuja ja sopimuksia. Toimit yhteistyössä projektitiimin ja suunnittelijoiden kanssa. Vastuullasi on myös huolehtia, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi hankintoja tehtäessä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaista materiaaleista asiakkaamme toiveet täyttäviä toimitiloja ja muita rakennuksia. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään kansainvälistä hankintaa osana tätä tehtävää. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus, mutta edellytämme kuitenkin hybridimallin mukaisesti viikoittaista lähityötä projektilla tai pääkonttorillamme Helsingissä.

Alueen hankintapäällikkö Ulla Judström (0408644349, ulla.judstrom@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Ullan parhaiten lähettämällä sähköpostiviestin. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • ymmärrystä projektiemme hankintatarpeista ja kykyä vastata niihin
  • aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä, eduksesi katsotaan erityisesti työmaa- tai rakennusalan hankintakokemus
  • soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen)
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi