Kokeile kuukausi maksutta

Hankintainsinööri toimitilarakentamiseen

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 3.2.2023 Hae viimeistään 19.2.2023

Haemme hankintainsinööriä pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisyksikköön

Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikössä pääset mukaan monipuolisille hankkeille, jotka jäävät elämään muun muassa toimivina sairaaloina, vaikuttavina kulttuurikeskuksina ja vilkkaina ostoskeskuksina. Olemme esimerkiksi mukana uudistamassa Uuden Ylioppilastalon, Hansatalon ja Hotelli Seurahuoneen luksushotelliksi, toteuttamassa kultturihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon perusparannuksen ja rakentamassa maailman inhimillisimmäksi suunnitellun sairaalan Assin Hämeenlinnaan.

Hankintainsinöörinä pääset osaksi tiivistä tiimiä, jossa työskentely tapahtuu yhteistyössä kollegojen kanssa. Vastaat monipuolisten projektihankintojen tekemisestä oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti projekteille. Kartoitat hankintatarpeet, laadit ja ylläpidät hankintasuunnitelmaa, pidät urakkaneuvotteluita sekä laadit tarjouspyyntöjä, vertailuja ja sopimuksia. Toimit yhteistyössä projektitiimin ja suunnittelijoiden kanssa. Vastuullasi on myös huolehtia, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi hankintoja tehtäessä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaista materiaaleista asiakkaamme toiveet täyttäviä toimitiloja ja muita rakennuksia. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään kansainvälistä hankintaa osana tätä tehtävää. Tehtävänkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus, mutta edellytämme kuitenkin hybridimallin mukaisesti viikoittaista lähityötä projektilla tai pääkonttorillamme Helsingissä. Läsnäoloa toimipisteellä edellytetään vähintään kolmena työpäivänä viikossa.

Mitä toivomme sinulta?

  • ymmärrystä projektiemme hankintatarpeista ja kykyä vastata niihin
  • aiempaa kokemusta rakennusalan hankintatehtävistä
  • soveltuvaa rakennusalan tai kauppatieteiden korkeakoulututkintoa
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin – meillä työsi jää elämään!

Lisätietoja tehtävästä

Alueen hankintapäällikkö Ulla Judström (0408644349, ulla.judstrom@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Ullan parhaiten lähettämällä sähköpostiviestin. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat