Hankintainsinööri toimitilarakentamisen yksikköön

Päivämäärät Julkaistu 17.10.2019 Hae viimeistään 4.11.2019

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Olisiko sinusta mukava toimia työmaalla, jossa sinun ja työkavereittesi työturvallisuuteen kiinnitetään aidosti huomiota? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina ja Keilaniemi Next.

Etsimme nyt toimitilarakentamisen projektihankinnan hankintaryhmään vahvistusta. Hankintainsinöörinä toimit tärkeässä roolissa monipuolisten hankkeiden parissa nimettynä hankintainsinöörinä. Teet tiivistä yhteistyötä työmaahenkilöstön, hankintaorganisaation, laskennan ja muiden sidosryhmien kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Hyödynnät työssäsi eri kategorioihin ja kansainvälisiin hankintoihin erikoistuneita hankkijoita. Toimit merkittävässä roolissa työnsaannissa tukemalla aktiivisesti kustannuslaskentaa hinnoittelussa. Raportoit tehtävässäsi hankintapäällikölle. Tehtävässä pääset työskentelemään joustavasti sekä viihtyisällä toimistollamme että pääkaupunkiseudulla sijaitsevilla toimitilarakentamisyksikön työmaillamme.


TOIVOMME SINULTA

  • Rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta työmaa- tai hankintatehtävistä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan
  • Tiimityön hallintaa ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Hyviä IT-taitoja

Kiinnostus ja motivaatio tehtävää kohtaan ovat tärkeimmät edellytykset. Oikeanlaisella asenteella ja oppimishalulla menestyt tehtävässä varmasti ja tarvittaessa opastamme sinut hankintatyön saloihin!


TARJOAMME

Monipuolisen, sopivan haastavan tehtävän sekä tiimiläisten, hankintaorganisaation ja muiden NCC:läisten tuen. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan vaihtelevien hankkeiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista rakennusalan yrityksistä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Arvostamme hyvinvointia ja pääkaupungilla toimiva Kunnonrakentajat -verkostomme järjestää säännöllisesti paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

Tutustu NCC:hen työnantajana http://www.ncc.fi/Tule-toihin/ ja lue lisää talonrakentamisen projekteistamme osoitteessa https://www.ncc.fi/projektit/


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Hankintapäällikkö Tero Mourujärvi, 050 571 9243, tero.mourujarvi@ncc.fi

Hae tehtävää 4.11.2019 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

 

Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tero Mourujärvi
Hankintapäällikkö
+358 50 571 9243
tero.mourujarvi@ncc.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi