Hankintapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 24.1.2020 Hae viimeistään 9.2.2020

Haemme Lujabetonin pääkonttorille Siilijärvelle

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ
vastaamaan kiviaineksen ja muiden tuotantomateriaalien hankinnasta tehtaillemme.

Työnkuvaasi kuuluu uusien toimittajien ja raaka-ainelähteiden haku, hankinnan kehitystyö sekä ohjausvastuu operatiivisesta hankinnasta ja kuljetustoiminnasta.

Odotamme Sinulta muutaman vuoden työkokemusta hankintatehtävistä, kiviaines- tai rakennusalalta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme Sinulle erinomaisen mahdollisuuden kiinnostavaan ja itsenäiseen työnkuvaan menestyvässä, kasvustrategian omaavassa teollisessa konsernissa. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat ura- ja kehittymismahdollisuudet.

Laajemman tehtävänkuvauksen löydät osoitteesta www.luja.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Lujabetonin hankinta- ja logistiikkajohtaja Pekka Tiihonen, p. 044 585 2208 pekka.tiihonen@luja.fi ja Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658, terhi.tuukkanen@eezy.fi

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 9.2.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi

Lujabetoni kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Lujabetoni on Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys, jossa työskentelee lähes 900 lujaa ammattilaista.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi