Hankintapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 15.10.2018 Hae viimeistään 28.10.2018

Haemme Länsi-Suomen alueyksikön hankintapäällikköä Turkuun tai Tampereelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Turkuun uuden, monikäyttöisen Juslenia-rakennuksen yliopistokampukselle sekä tunnelmallisia koteja aivan kaupungin sydämeen. Tampereella rakennamme Technopolis Asemakeskusta eli moderneja monitoimitiloja korkealle asetetuin ympäristötehokkuustavoittein ja luontoa syleileviä koteja Härmälänrantaan.

Mitä pääset tekemään?

Hankintapäällikkönä vastaat hankinnan johtamisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä Länsi-Suomen alueyksikössä. Teet yhteistyötä alueen liiketoimintajohdon kanssa ja olet hankinnan johtoryhmän jäsen. Kymmenhenkiseen tiimiisi kuuluu kahden paikallisen hankintapäällikön lisäksi kuusi muuta hankinnan ammattilaista. Johdat alueellista hankintaa varmistaen, että liiketoiminnan asettamat hinta-, laatu- ja kapasiteettitavoitteet sekä Skanskan toimitusketjulle asettamat turvallisuus-, ympäristö- ja eettisyysvaatimukset täyttyvät. Osallistut myös aktiivisesti projektihankintaan, etkä pelkää laittaa käsiä saveen. Lisäksi laadit alueellisia kausisopimuksia ja osallistut kansallisten kausisopimusten kilpailutuksiin yhdessä kausisopimustiimin kanssa.

Vastaat omalta osaltasi siitä, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaista materiaaleista asiakkaamme toiveet täyttäviä kohteita. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Olet valmis matkustamaan, sillä osaamisellesi ja markkinatuntemuksellesi on käyttöä myös oman toimipisteen ulkopuolella.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa koulutusta (esim. teknillinen tai kaupallinen)

– kokemusta rakennus- tai muulta teollisuuden alalta

– vankkaa hankintaosaamista (operatiivinen ja strateginen taso)

– sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa

– esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– neuvottelu- ja sopimusosaamista

– arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.10.2018 mennessä klikkaamalla tästä . Hankintajohtaja Juha Niskanen, p. +358 40 055 3095, juha.niskanen@skanska.fi, ja aluejohtaja Panu Sivula, +358 40 550 9657, panu.sivula@skanska.fi, kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi