Hankintapäällikkö ja -insinööri toimitilarakentamiseen

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 25.3.2021 Hae viimeistään 18.4.2021

 

Haemme kokeneita hankintapäälliköitä ja -insinöörejä merkittäville toimitilarakentamishankkeille pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Espooseen kauppakeskus Lippulaivan, johon kuuluu varsinaisen kauppakeskuksen lisäksi bussiterminaali, pysäköintitiloja autoille ja pyörille sekä julkisia palveluita, sekä Hämeenlinnan Ahvenistoon maailman inhimillisimmäksi suunniteltua sairaalaa. Lisäksi toteutamme harvinaislaatuisen uudistusprojektin, kun kunnostamme Yleisradionkin käytössä olleesta entisestä toimistorakennuksesta korkeatasoisia koteja ja liiketilaa.

Mitä pääset tekemään?

Hankintapäällikkönä vastaat monipuolisten projektihankintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta Etelä-Suomen toimitilarakentamiskohteilla. Varmistat, että hankinta palvelee projektin tarpeita oikea-aikaisesti niin hinnan, laadun kuin kapasiteetinkin suhteen, ja siten täytämme asiakkaamme tarpeet. Kartoitat hankintatarpeet, laadit ja ylläpidät hankintasuunnitelmaa, pidät urakkaneuvotteluita sekä laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia. Hallitset projektin toimitusketjua ja varmistat osaltasi, että työturvallisuus-, ympäristö- ja eettisyysvaatimukset täyttyvät.

Menestyt tässä tehtävässä, koska hahmotat suuren toimitilahankkeen kokonaisuuden, kykenet luomaan toimivia, projektikohtaisia hankintastrategioita ja jalkauttamaan ne osaksi hankkeiden arkea. Lisäksi suunnittelet, ohjaat ja kehität Skanskan toimitusketjua vastuualueesi osalta sekä osallistut hankinnan kehitystyöhön (mm. työtavat ja prosessit). Tehtäviisi kuuluu muun muassa toimittajien ja urakoitsijoiden kartoittaminen (sourcing), toimittaja-auditoinnit ja toimittajien suorituksen arviointi sekä mahdollisten kausisopimusten kilpailuttaminen ja laatiminen. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään kansainvälistä hankintaa osana tätä tehtävää.

Älä jätä hakematta, vaikka hankintapäällikön saappaat tuntuisivat vielä liian isoilta – tiimissämme on kysyntää myös hankintainsinöörille ja tehtävänkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemusta rakennusalan hankintatehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • riittävää suomen ja englannin kielten taitoa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.4.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Tulosyksikön johtaja Kimmo Annala (p. 050 477 9249, kimmo.annala@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, projekteista ja tiimistämme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: hankinta, ostaja, rakentaminen, rakennusala, toimitusketjun hallinta

Key words: building, construction, procurement, sourcing, supply chain management, SCM

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi