Hankintapäällikkö tai -insinööri

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 15.6.2021 Hae viimeistään 30.6.2021

Haemme kokeneita hankintapäälliköitä ja -insinöörejä Pirkanmaalle ja Hämeenlinnaan

Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 5000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan ja otamme ensimmäisenä Suomessa RTS-ympäristöluokituksen käyttöön, kun rakennamme koteja Ranta-Tampellan Kaplaniin . Lisäksi tiimillämme on työn alla yhtenäiskoulu Virroille, hotelli Ilveksen saneeraus, Nokian hyvinvointikeskus ja Ahveniston sairaala.

Hankintapäällikkönä tai -insinöörinä vastaat monipuolisten projektihankintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta Pirkanmaan alueyksikön kiinnostavilla hankkeilla. Varmistat, että hankinta palvelee projektin tarpeita oikea-aikaisesti niin hinnan, laadun kuin kapasiteetinkin suhteen, ja siten täytämme asiakkaamme tarpeet. Kartoitat hankintatarpeet, laadit ja ylläpidät hankintasuunnitelmaa, pidät urakkaneuvotteluita sekä laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia. Hallitset projektin toimitusketjua ja varmistat osaltasi, että työturvallisuus-, ympäristö- ja eettisyysvaatimukset täyttyvät.

Menestyt tässä tehtävässä, koska hahmotat rakennushankkeen kokonaisuutena, kykenet luomaan toimivia, projektikohtaisia hankintastrategioita ja jalkauttamaan ne osaksi hankkeiden arkea. Lisäksi suunnittelet, ohjaat ja kehität Skanskan toimitusketjua vastuualueesi osalta sekä osallistut hankinnan kehitystyöhön (mm. työtavat ja prosessit). Tehtäviisi kuuluu muun muassa toimittajien ja urakoitsijoiden kartoittaminen (sourcing), toimittaja-auditoinnit ja toimittajien suorituksen arviointi sekä mahdollisten kausisopimusten kilpailuttaminen ja laatiminen. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään kansainvälistä hankintaa osana tätä tehtävää.

Tehtävänkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, esimerkiksi sopimalla ottamalla nimikehankinta osaksi tehtävää. Sovimme kanssasi myös ensimmäisestä hankkeestasi tai hankkeistasi. Riippuen näistä voitkin työskennellä Tampereen toimistolla tai hankkeella. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemusta rakennusalan hankintatehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • riittävää suomen ja englannin kielten taitoa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Tulosyksikön johtaja Perttu Pitkälä (p. 040 571 2799, perttu.pitkala@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, projekteista ja tiimistämme. Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi