Kokeile kuukausi maksutta

Hankintavastaava

Raision kaupunki
Sijainti Raisio
Päivämäärät Julkaistu 3.6.2022 Hae viimeistään 14.6.2022

HANKINTAVASTAAVA

Raision kaupunki

Haemme Raision kaupungille vakituiseen virkaan hankintavastaavaa. Hankintavastaava johtaa materiaalipalveluja. Materiaalipalvelut vastaavat infrapalveluiden materiaalihankinnoista ja osasta sivistys- ja vapaa-aikatoimialan materiaalihankintoja. Hankintavastaavan vastuulla on materiaaliyksikön toiminta tuotannollisesti ja taloudellisesti. Hankintavastaava valmistelee ja kilpailuttaa yhteistyössä materiaalihankinnat sekä tekee päätösehdotukset kilpailutuksien perusteella. Hankintavastaava toimii linkkinä sopimustoimittajiin. Hankintavastaava hoitaa myös varastoa (varastokirjanpito Sonet-järjestelmä, inventaario, laskujen tarkastus) ja päättää varastoitavasta materiaalista asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Infran yhteishankkeissa hankintavastaava hankkii myös Raision Vesi Oy:n materiaalit ja hoitaa laskutuksen niiden osalta. Materiaalipalveluihin sisältyy myös sisäisen logistiikan hoitamista. Hankintavastaava toimii varastomiesten esimiehenä.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aiempi soveltuva opistotasoinen rakennusalan tutkinto sekä kokemusta toimialaan liittyvistä tehtävistä ja materiaaleista. Cloudia-kilpailutusjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi ja tuntemus kunnallishallinnosta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta ja tarkkuutta, hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lopullinen toimenkuva tarkentuu hakijan osaamisen perusteella. Toimeen valittavalla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 14.6.2022 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja antaa:
kaupungininsinööri Mikko Kunttu puh. 044 797 1240 (etunimi.sukunimi@raisio.fi)

Hankintavastaava – Raision kaupunki

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi