Kokeile kuukausi maksutta

Hiilineutraalin rakentamisen asiantuntija

Lahden kaupunki
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2023 Hae viimeistään 19.5.2023

Tule HIILINEUTRAALIN RAKENTAMISEN ASIANTUNTIJAKSI Lahden Tilakeskukseen ajalle 1.6.2023 – 31.12.2024. Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme uutta motivoitunutta osaajaa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää samalla alan toimintakulttuuria.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu Hiilineutraali rakentaminen -käsitteen kirkastaminen kaupunkitasoisesti, tiekartan laatiminen tavoitteiden saavuttamiseksi sekä käytännön toimenpiteiden kehittäminen rakennuttamisen, ylläpidon ja vuokrauksen osa-alueilla. Toimit osana moniammatillista työyhteisöä ja yhteistyöverkostoa. Yhteistyökumppaneitasi ovat kaupungin eri toimijoiden lisäksi yritykset, järjestöt ja t&k -toimijat.

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta sekä järjestää kaupunkiorganisaatiolle toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut. Hallinnassamme on yhteensä noin 400 000 neliömetriä toimitilaa ja liikevaihto on noin 71 milj. euroa. Organisaatiossamme on tällä hetkellä 35 kiinteistöhallinnon, rakennuttamisen ja ylläpitopalveluiden ammattilaista.

Koulutuksesi on vähintään tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto, ja merkittävä osuus opinnoistasi on suuntautunut rakennus- ja kiinteistöalan ympäristökysymyksiin. Hiilineutraalin rakentamisen sisältö ja käsitteistö ovat sinulle tuttuja. Olet aktiivinen, järjestelmällinen sekä kehityskykyinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja viestit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Suomen kielen taitosi on hyvä ja englannin kielen taitosi vähintään tyydyttävä.

Otamme huomioon myös vastavalmistuneet ja opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 822,13 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi sekä liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä jäljennökset tehtävän kannalta oleellisista tutkinto- ja työtodistuksista. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 19.5.2023 klo 15.00.

Lisätietoja: Rakennuttajapäällikkö Leena Pirttilä p. 050 658 61, leena.pirttila@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat