HR Manager

JM Suomi Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 13.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Toimintamme kasvaessa haemme JM Suomelle HR Manageria

Tehtävänkuva

Päätehtäviisi kuuluu toimia liiketoiminnan tukena erikseen nimettyjen tiimien osalta. Lisäksi tehtävässäsi osallistut JM:n yleisten henkilöstöprosessien, -rutiinien ja -strategioiden suunnitteluun ja toteutukseen. HR Managerina pääset suunnittelemaan ja kehittämään henkilöstötyötä uudesta näkökulmasta seuraamalla ja analysoimalla trendejä ja tunnuslukuja. Tehtävässäsi vastaat myös siitä, että organisaation henkilöstötyö noudattaa voimassaolevia lakeja ja asetuksia. Lisäksi vastuullasi on erikseen nimetyt henkilöstöhallinnon kehitysprojektit. Olet osa kolmihenkistä HR-tiimiä ja raportoit tehtävässäsi JM Suomen Henkilöstöjohtajalle.

Sinä HR Managerina

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme myös kokemusta johtamisesta, projektityöstä sekä neuvottelutekniikasta. Tehtävässä vaaditaan lisäksi hyviä viestintätaitoja, ratkaisukeskeisyyttä ja käytännöllisyyttä. Tehtävässä tarvitaan työlainsäädännön ja työehtosopimusten tietämystä sekä kokemusta hyvästä yhteistyöstä henkilöstön edustajien kanssa. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

HR Managerina pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on matala, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.10.2021 mennessä täältä >

Lisätietoa tehtävästä antaa Henkilöstöjohtaja Jussi Teisala 0408690824 tai jussi.teisala@jmoy.fi.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia. Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa. Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi