Infrahankkeiden rakennuttamisen projektipäällikkö & Ratahankkeiden rakennuttamisen projektipäällikkö

Sweco
Sijainti Helsinki, Kouvola, Oulu, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 9.11.2020 Hae viimeistään 30.11.2020

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Helsingin ratapihan muutostyöt sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Haemme Tampereelle tai Helsinkiin
INFRAHANKKEIDEN RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ & RATAHANKKEIDEN RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Vahvistamme infrarakennuttamisen osaamistamme ja haemme kasvavaan joukkoomme lisää rakennuttamisen ja projektinjohdon ammattilaisia. Infrarakennuttamisen yksikössämme pääset osaksi raudanlujaa asiantuntijajoukkoamme, jossa vaalimme hyvää joukkuehenkeä ja puhallamme yhteen hiileen.  Huomaat nopeasti olevasi yksi meistä.

Infra- ja ratahankkeiden rakennuttamisen projektipäällikkönä vastaat asiakasprojektiemme läpiviennistä ja huolehdit niiden johtamisesta osaavista ammattilaisistamme muodostetun projektitiimisi kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa tilaajan kanssa. Räätälöidään yhdessä kokemuksesi ja mielenkiintosi mukainen rooli, tehtävät ja kehittymispolku!

Tampereen tai Helsingin lisäksi mahdollinen toimipisteesi voi sijaita esim. Kouvolassa, Turussa tai Oulussa toiveesi mukaan.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Toivomme yhteydenottoasi, mikäli sinulle on jo ehtinyt kertyä näyttöjä rakennuttamishankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä. Ratahankkeiden rakennuttamisen projektipäällikkö tehtävää varten toivomme, että sinulle on jo ehtinyt kertyä näyttöjä vaativien radan rakennuttamishankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä. Olet asiakaskeskeinen ja ratkaisuhakuinen tiimipelaaja. Pystyt pitämään langat käsissäsi tiukoissakin paikoissa ja vuorovaikutustaidoillasi motivoimaan ja kannustamaan ihmisiä ympärilläsi sekä jakamaan sinulle kertynyttä oppia tulevaisuuden tekijöiden kanssa.  Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään alempi korkeakoulututkinto. Arvostamme lisäksi RAP- / RAPS -pätevyyttä.

Arvostamme lisäksi kokemusta eri väylämuodoista, kuten rautatie-, metro-, raitiotie-, katu- ja tiehankkeista sekä halukkuutta työskennellä tulevaisuudessa eri väylämuotojen parissa.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävistä antavat

Infrahankkeiden rakennuttamisen projektipäällikkö: aluepäällikkö Essi Hakala, puh. 050 312 3319, essi.hakala(a)sweco.fi. Katso lisää ja hakulinkki >

Ratahankkeiden rakennuttamisen projektipäällikkö: aluepäällikkö Timo Ripatti, puh. 050 329 9540, timo.ripatti(a)sweco.fi. Katso lisää ja hakulinkki >

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 30.11.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi