Infravalvoja

Keravan kaupunki
Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 28.12.2021 Hae viimeistään 17.1.2022

Haemme kaupunkitekniikan tehokkaaseen joukkoomme

INFRAVALVOJAA (ASUNTOMESSUT 2024)

Infrapalvelut hakee rakennusalan ammattilaista mielenkiintoisiin tehtäviin kaupungin kehittyessä.

Infravalvojan (asuntomessut) tehtävässä edellytämme sinulta vähintään rakennusalan rakennusmestaritasoista tutkintoa tai vastaavaa muuta soveltuvaa tutkintoa ja 5 vuoden työkokemusta infra-alalta sekä kokemusta vaativasta infra/pohjarakentamisesta. Tehtävässä vaaditaan teknis-taloudellista työotetta. Infravalvoja työskentelee kaupunkitekniikan infrapalveluissa asuntomessualueen infran ja melusuojauksen rakentamisprojekteissa vuosina 2022-2024.  Valvoja avustaa hankintojen kilpailuttamisessa ja urakan käynnissä ollessa, toimii kohteen paikallisvalvojana.  Valvoja tekee yhteistyötä asuntomessuorganisaation ja muiden sidosryhmien kanssa. Asuntomessut järjestetään kesällä 2024 Keravalla Kivisillan alueella.

Tehtävä on määräaikainen 31.8.2024 asti tai sopimuksen mukaan. Työavain: 386468

Tehtävissä odotamme sinulta itsenäistä ja aloitteellista työskentelyä. Lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä ajan tasalla olevat IT-taidot ovat näissä tehtävissä tärkeitä. Kokemus julkisten hankintojen ja sopimuksien valmistelusta katsotaan eduksi.

Meillä pääset työkaveriksi osaksi kehittämismyönteistä työyhteisöä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi. Ammatillisena tukenasi toimivat työkaverisi ja esimiehesi. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja pääset toimimaan alasi asiantuntijana. Keravan kaupungin vuokra-asuntoyhtiö Nikkarinkruunun kanssa tarjoamme sinulle myös asuntomahdollisuuden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Kuntarekryn kautta 17.1.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa: infrajohtaja Rainer Sirén 040 318 2369 (rainer.siren@kerava.fi)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi