Innovaatio- ja tuotekehityspäällikkö

Rakennusurakointi S. Tikakoski Oy
Sijainti Oulu, Turku
Päivämäärät Julkaistu 23.10.2020 Hae viimeistään 15.11.2020

Tee hyvä
päätös.

Liity Tikakosken porukkaan!

Etsimme innovaatio- ja tuotekehityspäällikköä
Turun seudulle tai Ouluun

Tikakoski haluaa olla edelläkävijä hyvän olon kiinteistöjen kehittämisessä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi etsimme joukkoomme innostavaa, innostunutta ja suunnitelmallisesti työskentelevää osaajaa.

Työssäsi vastaat yrityksemme asiakaslähtöisten innovaatioiden toteuttamisesta toimiviksi tuotteiksi tuotekehitysprosessiemme mukaan. Olet järjestelmällinen ja hallitset prosessityöskentelyn. Sinulla on teknistä osaamista, esimerkiksi rakennustai talotekniikkainsinöörin koulutus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa kanssaihmistesi hyvinvointiin, mielenkiintoisia töitä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut. Työpisteesi voi sijaita Raision tai Oulun toimistossa.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Anssi Heinonen
puh. 040 7202700 tai anssi.heinonen@tikakoski.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tikakoski.fi mahdollisimman nopeasti, viimeistään 15.11.2020.

TIKAKOSKI ON SUOMEN JOHTAVIA PÄIVÄ- JA HOIVAKOTIEN SEKÄ PALVELU-
KORTTELEIDEN SUUNNITTELUUN JA RAKENTAMISEEN ERIKOISTUNEITA YHTIÖITÄ. OLEMME VALTAKUNNALLISESTI MERKITTÄVÄ PALVELURAKENTAJA JA SUOMALAINEN PERHEYHTIÖ.

tikakoski.fi

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi