Insinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 25.9.2018 Hae viimeistään 12.10.2018

Insinööri
Määräaikainen, Työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu, Alueellinen suunnittelu

Työavain 6-221-18

Haku päättyy 12.10.2018 klo 16:00

Työpaikan osoite
00100 Kansakoulukatu 3

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

Tehtävän kuvaus
Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu -palvelu suunnittelee kaupungin viheraluejärjestelmää ja puistoja ja vastaa luonnon monimuotoisuuden edistämisestä.

Haemme

INSINÖÖRIÄ

alueellinen suunnittelu -yksikön läntiseen tiimiin. Olet reipashenkinen, uudistumiskykyinen ja oma-aloitteinen ”tiimipelaaja”, joka tuntee yleisten alueiden teknisen suunnittelun ja verkostot sekä maankäytön suunnittelun.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa teknisten viite- ja yleissuunnitelmien laadinta tai teettäminen, hulevesien hallintaan liittyvät asiantuntijatehtävät sekä hankevalmistelu ja kustannuslaskenta omalla vastuualueellasi. Olet osa kahdeksanhenkistä monialaista suunnittelutiimiä ja toimit osana laajaa yhteistyöverkostoa.

Työsuhde alkaa 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

Kelpoisuusehto
soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto

Lisäksi edellytämme
hyviä vuorovaikutustaitoja, muutos- ja uudistumiskykyä sekä joustavuutta ja nopeutta reagoida muutoksiin ja yllättäviinkin tehtävätarpeisiin

Luemme eduksi
perehtyneisyyden projektinhallintaan ja monialaiseen julkisen ulkotilan suunnitteluun sekä maankäytön suunnitteluun.

Työaika
36 h 45 min/viikko

Palvelussuhde alkaa
01.11.2018

Palvelussuhde päättyy
31.08.2021

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Tiimipäällikkö Jouni Heinänen, 09-310 37257, jouni.heinanen(at)hel.fi Yksikön päällikkö Tero Santaoja, 09-310 37155, tero.santaoja(at)hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi