Kokeile kuukausi maksutta

Investoinnit-osaston johtaja

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.5.2022 Hae viimeistään 1.6.2022

Haemme vesihuollon toimialalle

INVESTOINNIT-OSASTON JOHTAJAA

virkaan 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Me vesihuollon investoinneissa huolehdimme noin 50 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Projektoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytimme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella viime vuonna yli 200 miljoonaa euroa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen vesialan huippuosaamiseen, modernin työympäristön ja erinomaiset toimintaedellytykset. Henkilöstöetumme ovat monipuoliset. Tarjoamme myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä.

Odotamme, että sinulla on johtamiskokemusta sekä vahvaa kokemusta investointien suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyen. Olet aloitteellinen, järjestelmällinen ja yhteistyötaitoinen. Toiminnan kehittäminen on niin ikään sinulle tärkeää. Arvostamme vesihuoltoalan osaamista, kokemusta infrahankkeista kaupunkiympäristössä ja näyttöä rakennuttamiseen liittyvien käytäntöjen ja sopimusmallien hallinnasta.  Lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen taitoa.

Viran kelpoisuusehtona ovat

  • soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • käytännön perehtyneisyys vastaavanlaisiin tehtäviin
  • kaksikielisellä virka-alueella vaadittava kotimaisten kielten taito.

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Ennen viran vakituista vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä HSY:n työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Mari Heinonen, mari.heinonen@hsy.fi, puh. 050 346 3909. Tiedustelut: ma 23.5. klo 16–17 ja ma 30.5. klo 13–14.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme hakulomakkeella viimeistään 1.6.2022.

Käy tutustumassa työntekijöidemme kertomuksiin meillä työskentelystä verkkosivuillamme ja Meillä töissä -Instagram-tiliimme Meillä töissä | HSY.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi