Kokeile kuukausi maksutta

Investointipäällikkö

Sato Oyj
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 4.5.2022 Hae viimeistään 16.5.2022

Oletko innostunut kaupunkisuunnittelusta ja kiinteistösijoittamisesta? Oletko analyyttinen ja tulosorientoitunut kiinteistöalan osaaja?

Tule SATOon investointipäälliköksi!

Investointipäällikkönä vastuullasi on SATOn sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksen laatiminen kvartaaleittain yhdessä kiinteistöanalyytikoiden kanssa. Lisäksi pääset tekemään laaja-alaisesti erilaisia investointeihin liittyviä tehtäviä ja analyysejä, kuten laatimaan investointilaskelmia ja -esityksiä, osallistumaan uudis- ja peruskorjauskohteiden suunnittelun ohjaukseen, etsimään uusia investointikohteita sekä kehittämään toimintaamme ja raportointiamme. Toimit kolmen hengen investointien hallintatiimin esihenkilönä.

Toivomme sinulta: 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto kiinteistö-, rakennus- tai kaupalliselta alalta.  Lisäksi sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus kiinteistösijoitusalalta, mielellään arvonmääritykseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esihenkilötaitoja. Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, sinulla on taloudellista ja tuloksellista ajattelukykyä. Henkilönä olet analyyttinen, tarkka, oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja joustava. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Tule osaksi huipputiimiämme!

SATO tarjoaa sinulle vakaan liiketoiminnan, innostavan työympäristön sekä rennon ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Hyvä ja valmentava esihenkilötyö on meille myös sydämen asia! SATOlaisena saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa sekä lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana. Tarjoamme joustavan työajan, hybridityömahdollisuuden ja sekä modernit toimitilat Käpylässä.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 16.5.2022 täältä > lötyvästä linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Investointien liiketoimintajohtaja Arto Aalto, p. 040-513 0702, arto.aalto@sato.fi. 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi