Investointipäällikkö, hankepäällikkö, rakennuttajainsinööri

Sijainti Sipoo
Päivämäärät Julkaistu 13.3.2020 Hae viimeistään 23.3.2020

Sipoo on vireä yli 20 000 asukkaan kaksikielinen kunta Itä-Uudellamaalla, Helsingin läheisyydessä. Panostamme laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten osallistamiseen ja hyvinvointiin. Edelläkävijäasenne on yksi organisaatiomme kulmakiviä. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa koko kunnan investointien hallinnasta, suunnittelusta ja rakennuttamisesta, toimitilojen ja infran ylläpidosta sekä viranomaisyhteistyöstä.

Sipoo kasvaa ja kehittyy voimakkaasti, mikä edellyttää investointeja ja niiden johtaminen on keskeisessä asemassa kasvun hallinnassa.

Haemme nyt joukkoomme

INVESTOINTIPÄÄLLIKKÖÄ
HANKEPÄÄLLIKKÖÄ
RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Investointipäällikön tehtävänä on kehittää, ohjata ja johtaa kunnan investointien hallintaa asetettujen tavoitteiden mukaisesti sekä raportoida investointien toteutumisen edistymisestä yhteistyössä kaikkien kunnan yksiköiden kanssa.

Hankepäällikön tehtävänä on johtaa laajoja ja haastavia investointihankkeita vastaten hankkeen kokonaisuudesta ja onnistumisesta.

Rakennuttajainsinööri vastaa osaltaan infrahankkeiden suunnitteluttamis- ja rakennuttamistehtävistä. Yhteistyö ja myös yksikön toiminnan kehittäminen ovat merkittävänä osana jokaisen työnkuvaa.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia yhdyskunta- ja palvelurakentamisen projekteja ja meillä saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä joustoa työskentelyysi.

Innostuitko? Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Sipoota!
Katso lisätietoja ja hae tehtävään 23.3.2020 klo 16 mennessä
Sipoon kunnan sivuilla olevan linkin kautta
www.sipoo.fi/rekry

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi