Kokeile kuukausi maksutta

Isännöitsijä

Lahden kaupunki
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2023 Hae viimeistään 15.5.2023

Tule ISÄNNÖITSIJÄKSI Lahden Tilakeskukseen 7.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme aktiivista ja motivoitunutta ammattilaista ylläpitämään ja kehittämään kaupungin kiinteistöomaisuutta.

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta sekä järjestää kaupunkiorganisaatiolle toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut. Hallinnassamme on yhteensä noin 400 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 71 milj. euroa. Organisaatiossamme on tällä hetkellä 35 kiinteistöhallinnon, rakennuttamisen ja ylläpitopalveluiden ammattilaista.

Isännöitsijän toimenkuvaan kuuluu nimettyjen kiinteistöjen teknisen ja toiminnallisen kunnon ylläpitämiseen liittyvät tehtävät. Näitä ovat mm. yhteydenpito oman vastuualueen asiakkaisiin sekä sidosryhmiin, kiinteistö-, rakentamis- ja käyttäjäpalveluiden sopimuksenmukaisuuden valvonta, vuosikorjausluonteisiin kunnossapitotöihin sekä tilajärjestelyihin liittyvät suunnittelun ohjaus, töiden organisointi ja valvonta.

Odotamme hakijalta soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa (AMK), kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja ennen kaikkea aktiivista asennetta ja tekemisen meininkiä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattitaidon jatkuvaa kehittämistä. Olet aidosti kiinnostunut ja motivoitunut etkä vierasta digitaalisuutta ja koet, että uuden teknologian tuomat haasteet ovat vain mukavaa vaihtelua arkirutiinien lomassa. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä. Valinnassa huomioidaan myös vastavalmistuneet henkilöt.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 093,99 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävä on mukana Teknisen sopimuksen palkkaohjelmassa.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset täältä > Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 15.5.2023 klo 15.00.

Lisätietoja: Kiinteistöpäällikkö Ossi Leppisaari, p. 050 559 4239 (10.05.2023 klo 13-14 tai 11.5.2023 klo 13-14), ossi.leppisaari@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat