Kokeile kuukausi maksutta

Järjestelmäinsinööri

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.2.2022 Hae viimeistään 4.3.2022
Liity joukkoomme! Etsimme omaisuudenhallintayksikköön
JÄRJESTELMÄINSINÖÖRIÄ (sähkövoimatekniikka)

Järjestelmäinsinöörinä työskentelet infrapalveluiden kiinteistöjen sähköjärjestelmien hallinta- ja kehittämistehtävissä. Omaisuudenhallintayksikkö hallinnoi Kaupunkiliikenteen infraa ja kalustoa sekä niiden järjestelmiä. Kiinteistöjen sähköjärjestelmät käsittävät metroasemien, varikkojen sekä muiden kiinteistöihin liittyvien sähköjärjestelmien laitteistot-, sekä suojauskokonaisuudet. Tehtävässä ohjataan investointeja, kunnossapitoa sekä laaditaan huolto-ohjelmien aikatauluja. Sähköalan ammattilaisena toimit yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa liittyen rakennusten sähköistykseen ja energiatehokkuuden parantamiseen.

Tehtäviisi kuuluvat sähkökäytönjohtajan tehtävä, kiinteistöjen ja rakennusten sähkönjakelujärjestelmien teknisen laadun ylläpito ja ohjaus, kunnossapito-ohjelman valvonta ja ohjaus sekä sähköturvallisuuden edistäminen.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sähkövoimatekniikan insinöörin AMK tutkintoa tai vastaavaa opistotason tutkintoa. Sinulla tulee olla voimassa oleva sähköpätevyys 1 tai vastaava pätevyys. Edellytämme myös kokemusta sähkölaitteistojen rakentamisesta, suunnittelusta, kunnossapidosta tai sähkölaitteistojen käyttöönottoon liittyvistä tehtävistä kiinteistöissä. Olet työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvä englannin kielen taito sekä voimassa oleva B-ajokortti.

Luemme eduksesi, jos sinulla on kokemusta sähkökäytönjohtajan tehtävistä tai automaatio-osaamista.

Miksi meille?

Työssäsi vastaat useista merkittävistä ja ainutlaatuisista järjestelmähankkeista joukkoliikenteen parissa. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Tuemme ammattitaitosi kehittymistä ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan. Palkkaasi täydentävät ison talon hyvät työsuhde-edut, kuten työnantajan tukema lounas, työsuhdematkalippu ja monet muut edut.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?
Lisätietoja tehtävästä antaa
Infrapalvelupäällikkö Hannu Stam p. 040 6588012

Hakuaika tehtävään päättyy 4.3.2022 klo 16.00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi