Johtava rakennustarkastaja

Keravan kaupunki
Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 24.11.2021 Hae viimeistään 22.12.2021

Haemme osaavaan joukkoomme

JOHTAVAA RAKENNUSTARKASTAJAA

Johtavana rakennustarkastajana ja rakennusvalvonnan vastuualueen johtajana pääset antamaan oman panoksesi kaupungin vahvaan kehittymiseen ja kasvuun. Johtavan rakennustarkastajan tehtävänä on johtaa ja kehittää rakennusvalvontaa ja vastata sen toiminnasta. Viranomaistehtäviin kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset rakennusvalvontaviranomaiselle kuuluvat tehtävät sekä rakennuslautakunnan esittelijänä toimiminen. Johtava rakennustarkastaja toimii myös osana kaupunkitekniikan toimialan johtoryhmää ja vastaa vastuualueensa talouden suunnittelusta ja seurannasta. Alaisinaan johtavalla rakennustarkastajalla on tarkastusinsinööri, kolme rakennustarkastajaa ja kaksi lupasihteeriä.

Yleisenä kelpoisuusvaatimuksena johtavan rakennustarkastajan tehtävään on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n 3 momentin mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Yleiset kelpoisuusehdot täyttää myös maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n mukaisesti ennen asetuksen voimaantuloa rakennustarkastajan virkaan nimitetty henkilö tai henkilö, joka täyttää aikaisemman asetuksen 158 a §:ssä rakennustarkastajalle säädetyt kelpoisuusvaatimukset.

Yleisten kelpoisuusvaatimusten lisäksi odotamme riittävää kokemusta esimiestehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös vahvaa perehtyneisyyttä rakentamisen prosesseihin ja niitä ohjaavaan lainsäädäntöön. Tehtävässä korostuvat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä vahva suomen kielen hallinta niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Virka täytetään 1.8.2022 alkaen, mutta tehtävä alkaa nykyisen viranhaltijan sijaisuutena jo 1.3.2022 tai tämän jälkeen sopimuksen mukaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Kuntarekryn kautta 22.12.2021 mennessä.

Johtavan rakennustarkastajan tehtävän työavain: 393575

Lisätietoja antavat:

vs. toimialajohtaja Erkki Vähätörmä, puh. 040 318 2350 (erkki.vahatorma@kerava.fi)
johtava rakennustarkastaja Tapani Hilvenius, puh. 040 318 2124 (tapani.hilvenius@kerava.fi)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi