Kokeile kuukausi maksutta

Johtava elinkaariasiantuntija

A-Insinöörit
Sijainti Espoo, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 30.5.2024 Hae viimeistään 26.6.2024

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon!

A-Insinööreissä luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.

Haemme nyt

Kokenutta johtavaa elinkaariasiantuntijaa Espooseen tai Tampereelle

Haemme henkilöä, jolla on vahvaa aiempaa kokemusta ja pätevyydet BREEAM hankkeista. Kokemus ja pätevyydet LEED tai muista ympäristösertifiointi hankkeista katsotaan eduksi. Etätyö on joustavaa, mutta tiimiytymisen kannalta toivomme sinun viihtyvän myös toimistollamme Espoossa tai Tampereella.

Kykenet edistämään itsenäisesti hankkeita, mutta samalla toimimaan tukena muulle tiimille hankkeiden osalta. Työviikkosi ovat monipuolisia ja hankkeista riippuvaisia ja tyypillisesti päiväsi kuluvat ympäristösertifiointihankkeisiin liittyvissä tehtävissä sekä osaamistaustasi ja kiinnostuksesi mukaan erilaisissa kestävän kehityksen tehtävissä, esim. selvitysten tai ohjeiden laadinnassa tai hiilijalanjälkilaskennassa.

Miksi hypätä osaksi A-Insinöörien kasvutarinaa?

Saat mahdollisuuden hypätä kasvavaan, turvalliseen ja kannattavaan yritykseen, jossa työntekijöiden hyvinvointi laitetaan etusijalle. Olet osa viiden asiantuntijan tiimiä päästen tuomaan oman osaamisesi esille ammentaen samalla matkan varrella uutta tietotaitoa ja osaamista mitä A-Insinööreillä on tarjota. Olet tärkeässä osassa liiketoiminnan kasvattamisessa tuoden oman kädenjälkesi tiimin kehitykseen ja toimintaan.

Palkkauksesi menee kokemuksesi mukaan SKOL luokittain, jonka lisäksi pääset nauttimaan laajoista muista A-Insinöörien eduista kuten; tulospalkkiojärjestelmä, virike ja lounasetu, jokapäiväiset aamupalat toimistolla, erilaiset koulutukset oman kehittymisen tueksi sekä erilainen tyhy toiminta vain muutamia asioita mainitakseni. Työympäristön osalta pääset osaksi yhteisöä, jossa saat olla Sinä ja lausahdus “tule sellaisena kuin olet” kuvastaakin hyvin A-Insinöörien ihmisläheistä kulttuuria.

Hae pian, sillä rekrytointi täytetään heti soveltuvan henkilön löytyessä.

Tätä rekrytointia hoitaa A-Insinöörien rekrytointikumppani Nawia Oy ja kaikki yhteydenotot tulee kohdentaa heille. Lisätietoa tehtävästä ja rekrytoinnista saat Nawian Mikko Keskiseltä (040 595 4510, mikko.keskinen@nawia.fi) tai Hannu Pelliltä (040 1633 625, hannu.pelli@nawia.fi).

Hakuaikaa on 26.6.2024 asti ja hakulinkin löydät Nawian urasivuilta täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat