Kokeile kuukausi maksutta

Johtavan rakennustarkastajan virka

Ylöjärven kaupunki
Sijainti Ylöjärvi
Päivämäärät Julkaistu 3.2.2022 Hae viimeistään 24.2.2022

Ylöjärven kaupungin tekniikka- ja ympäristöosaston lupa- ja valvontapalvelut tarjoavat ylöjärveläisille mm. rakentamisen yleistä neuvontaa ja ohjausta rakentajille, käsittelevät rakentamiseen tarvittavia lupia, tekevät lupiin liittyvät katselmuksia sekä vastaavat rakennetun ympäristön valvonnasta ja tarvittavista luvista.

Ylöjärven kaupungin lupa- ja valvontapalveluissa julistetaan haettavaksi:

JOHTAVAN RAKENNUSTARKASTAJAN vakituinen virka 2.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työn kuvaus

Johtavan rakennustarkastajan tehtäviin kuuluvat mm. rakennusvalvontaviranomaisen toimivaltaan liittyvien ratkaisujen tekeminen lainsäädännössä ja kaupungin hallintosäännössä määrätyn mukaisesti sekä toimia esittelijänä ympäristölautakunnalle oman vastuualueen asioissa.

Johtava rakennustarkastaja johtaa lupa- ja valvontapalveluiden vastuualuetta budjettivastuullisesti ja toimii vastuualueen esimiehenä sekä monipuolisissa kehittämistehtävissä. Lisäksi johtava rakennustarkastaja osallistuu tekniikka- ja ympäristöosaston johtoryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme

Viran kelpoisuusehtoina ovat maankäyttö- ja rakennusasetuksen (895/1999) 4.3 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys.

Viranhoito edellyttää usean vuoden tehtävään liittyvää työkokemusta sekä kokemusta vaativista rakennustarkastustehtävistä. Lisäksi tarvitaan hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Viranhoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia.

Arvostamme

Arvostamme perehtyneisyyttä rakennustarkastustyöhön, hyviä esimies- ja johtamistaitoja sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Aktiivinen työskentelyote ja kehitysmyönteisyys sekä palveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia arjen työssä. Arvostamme myös hyvää organisointikykyä, tietoteknistä osaamista ja paineensietokykyä.

Tarjoamme

Pääset johtavana rakennustarkastajana näköalapaikalle Ylöjärven kaupungin asiantuntijaorganisaatioon ja vaikuttamaan rohkeiden edelläkävijöiden kaupungin kehitykseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Lupa- ja valvontapalveluilla on Ylöjärven kaupungintalolla nykyaikaiset työskentelytilat ja -välineet sekä sähköinen lupaprosessi. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden työtehtävien mukaan.

Muut tiedot

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveensa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyslääkärin todistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee toimittaa Kuntarekryn kautta täältä > löytyvästä linkistä.

Hakuaika 24.2.2022 klo 15 saakka. Hakijoiden haastattelut järjestetään viikon 9 ja 10 aikana.

Yhteystietomme

Vs. kaupunkirakennejohtaja Jukka Nurmi, p. 050 466 5860, jukka.nurmi@ylojarvi.fi ja
kaavoituspäällikkö Esko Hyytinen, p. 044 431 4324, esko.hyytinen@ylojarvi.fi.

 

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto

Ylöjärvi – rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 500 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.

Tekniikka- ja ympäristöosasto koostuu hallinnon ja kehittämisen, lupa- ja valvontapalveluiden, yhdyskuntateknisten palveluiden, toimitilojen sekä kaavoitus- ja maankäyttöpalveluiden vastuualueista.

Osaston tehtävät koostuvat mm. kaupungin kunnallisteknisestä suunnittelusta, liikenneväylien ja yleisten alueiden rakentamisesta ja kunnossapidosta. Lisäksi osasto huolehtii kaupungin käytössä olevien toimitilojen rakennuttamisesta, hallinnoinnista ja ylläpidosta.

Osasto vastaa rakennusvalvonnan ja rakennetun ympäristön sekä ympäristönsuojelun lakisääteisistä viranomaistehtävistä. Lisäksi osaston tehtäviin kuuluvat myös mm. maankäytön suunnittelu, maankäytön ja maaomaisuuden hallinta sekä paikkatietoasiat.

Osaston vastuulla on kaupungin investointiohjelma (MAPSTO), joka on vuonna 2022 yli 18 miljoonaa euroa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi