Kokeile kuukausi maksutta

Joukkoliikenneinsinööri

Porvoon kaupunki
Sijainti Porvoo
Päivämäärät Julkaistu 5.10.2022 Hae viimeistään 24.10.2022

Haemme joukkoliikenteen kehittämiseen perehtynyttä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen, visioimaan ja suunnittelemaan uudistuvaa joukkoliikennejärjestelmää Porvooseen. Työ tarjoaa mielenkiintoisen haasteen, sillä joukkoliikennejärjestelmä on Porvoossa muutosvaiheessa.

Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja viihtyisän, monialaisen työyhteisön. Työ on tilanteen mukaan etä-, lähi- tai maastotyötä.

Joukkoliikennesuunnittelija kuuluu liikenne- ja pysäköintiryhmään, samalla tehden aktiivista yhteistyötä muun suunnitteluhenkilöstön kanssa, tuoden oman asiantuntemuksensa laajemmin kuntatekniikan ja kaupunkisuunnittelun käyttöön. Tehtäviin sisältyvät joukkoliikenteen laaja-alainen kehittäminen yhteistyössä Uudenmaan Ely-keskuksen ja muiden alueen toimijoiden kanssa, liikenteen suunnittelu ja hankinta sekä vuoropuhelu asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. Lisäksi tehtävään voidaan sisällyttää erilaisia kehittämis- tai erityisosaamisalueiden tehtäviä valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.

Suunnittelutyö on vuorovaikutteista ja siihen sisältyy runsaasti asukas- ja sidosryhmäyhteistyötä. Valittavalta henkilöltä toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä alan keskeisen lainsäädännön osaamista ja soveltamista. Lisäksi arvostamme osaamista joukkoliikenteen hankintaprosesseista erilaisissa toimintaympäristöissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikennealan korkeakouluasteen tutkinto. Toivomme myös kokemusta alan suunnittelutehtävistä.

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Lähetä hakemuksesi 24.10.2022 klo 15.00 mennessä  täältä > löytyvän Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja antaa liikennesuunnittelupäällikkö Hanna Linna-Varis, hanna.linna-varis@porvoo.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.