Junior laskentainsinööri Arkta Rakennuskultti Oy:lle

Enersense
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 3.3.2021 Hae viimeistään 28.3.2021

Haemme asiakkaallemme Arkta Rakennuskultti Oy:lle laskentainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Yritys on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Arkta Rakennuskultti on erikoistunut julkisiin kilpailu-urakoihin. Tyypillisiä kohteita ovat koulut, päiväkodit, kirjastot, seurakuntatilat, urheilu- ja liikuntatilat sekä hoivakiinteistöt.

Tässä on hyvä mahdollisuus sinulle, uran alussa oleva insinööri, jota kiinnostaa numerot. Olet ollut rakennusalan kanssa tekemisissä ja osaat lukea rakennuspiirustuksia. Tehtävässäsi tulet laskemaan uudis- ja korjauskohteita suuruudeltaan 5-30 M€. Teet määrä- ja kustannuslaskentaa taitojen kehittymisen ja osaamisen mukaan, lisäksi vastuullasi on ennakkotarjouskyselyt, kustannusrekisterin ylläpito ja osallistut kustannuslaskennan kehittämiseen. Käytössäsi on Jycacom -ohjelma. Koulutustaustasi voi olla esim. tuotantotalouden insinööri, rakennusarkkitehti, rakennusinsinööri tai vastaava. HUOM! Tehtävään voi hakea myös kokeneempi laskentainsinööri, jolloin työnkuvaa muokataan taustan mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Junior laskentainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti kevään aikana. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultti Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

– Osaat lukea rakennuspiirustuksia.
– Koulutukseltasi olet tuotantotalouden insinööri, rakennusinsinööri tai vastaava.
– Kokemus on eduksi, mutta ei pakollista – ensimmäiset kohteet lasket yhdessä toisen tarjouslaskijan kanssa.
– Tehtävään voi hakea myös kokeneempi laskentainsinööri, jolloin työkuva muokataan taustaan sopivaksi.
– Olet oma-aloitteinen, otat asioista selvää ja osaat kysyä.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

– Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
– Annamme hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
– Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
– Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 28.3.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi