Junior Project Manageria

Jones Lang LaSalle Finland Oy (JLL)
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2021 Hae viimeistään 25.6.2021

Haluatko rakentaa tulevaisuuden tiloja?

Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisten asiakkaiden kanssa monipuolisissa kiinteistökehityshankkeissa? Viihdytkö työympäristössä, joka kasvaa ja kehittyy, tarjoten sinulle mahdollisuuksia kehittää itseäsi eteenpäin? – Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!

Etsimme nyt Junior Project Manageria, jolla on intoa koordinoida projektien etenemistä. Junior Project Manager toimii isoissa hankkeissa projektijohtajan oikeana kätenä ja pienemmissä tilamuutoshankkeissa projektipäällikkönä vastaten osaltaan hankkeiden suunnittelun ja rakentamisen valmistelusta ja ohjauksesta.

Edellytämme hyvää kokonaisuuden hallintaa, mutkattomia yhteistyötaitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa ja työkokemusta rakennus- ja/tai kiinteistöalalta. Toivomme hakijoilta DI/amk tai muuta soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme nuorekkaan ja kansainvälisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään kiinteistöalan huippuammattilaisten kanssa. Tavoitteemme on visioida ja toteuttaa yhdessä asiakkaidemme kanssa toimitiloja jotka vastaavat tulevaisuuden vaatimuksia.

JLL Suomen tärkein voimavara on henkilöstömme. Jokaisen yksilön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat avaimet menestykseemme. Työntekijöidemme työhyvinvointi rakentuu poikkeuksellisen hyvän, kannustavan työilmapiirin ja henkilöstön keskinäisen luottamuksen pohjalle. Työn tekemistä tukevat laadukkaat työvälineet sekä avoin johtamiskulttuuri. JLL haluaa mahdollistaa jokaisen työssä kehittymisen ja loistamisen sekä uudet ja innostavat työmahdollisuudet.

Soita ja kysy lisää: Head of Development & Design, Tomi Tiainen, puh. +358 50 344 0986 tai tomi.tiainen@eu.jll.com. Lähetäthän kuitenkin hakemukset vain alla olevan linkin kautta.

Jätä hakemus englanniksi 25.6.2021 mennessä täältä >

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi