Kokeile kuukausi maksutta

Kaavoitusjohtaja

Järvenpään kaupunki
Sijainti Järvenpää
Päivämäärät Julkaistu 13.9.2023 Hae viimeistään 18.9.2023

Haluatko olla ohjaamassa metropolialueen pohjoisen keskuksen kehitystä?

Järvenpään kaupunki on yksi nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä kaupungeista Suomessa.  Strategiamme kulmakivet ovat kestävä ja hallittu kasvu, vireä kaupunkielämä ja ajoissa auttaminen. Asukkaita on jo yli 46.000 ja yrityksiä 3000. Erinomainen sijainti ja saavutettavuus, kaupunkimainen rakenne ja palvelut, luonto ja puistot järven rannassa houkuttelevat uusia asukkaita ja toimijoita. Kaupunkikehitys-palvelualueemme tukee kaupungin kasvua ja kehittymistä.

Haemme nyt kaavoitusjohtajaa johtamaan Yhdyskuntasuunnittelu, asumisen kehittäminen ja ilmasto- ja ympäristö -vastuualuetta.

Kaavoitusjohtajana olet avainroolissa kaupungin strategian toteuttamisessa. Johdat Yhdyskuntasuunnittelu, asumisen kehittäminen ja ilmasto- ja ympäristö -vastuualueen toimintaa ja vastaat sen tuloksista. Sinulla on kokonaisvastuu kaupungin yleis- ja asemakaavoituksesta, liikennesuunnittelusta, kiinteistön muodostuksesta, paikkatieto- ja kartastoasioista, maa- ja vesialueiden hoidosta, asumisen kehittämisestä sekä ilmasto- ja ympäristötavoitteiden edistämisestä. Vastuualueesi osallistuu maanmyynnin toteuttamiseen yhteistyössä palvelualueen muiden toimijoiden kanssa. Olet kaupunkikehitys-palvelualueen johtoryhmän jäsen ja raportoit kaupunkikehitysjohtajalle.

Olet kasvavan kaupungin kaupunkisuunnittelusta ja kehittämisestä innostuva johtaja, joka hallitsee talouteen, henkilöstöjohtamiseen ja palvelujen tuottamiseen liittyvät ratkaisut. Vastaat yhdessä vastuualueesi yksikköjen ja tiimien vetäjien sekä alansa osaajien kanssa toiminnan tuloksista ja kehittämisestä. Edistätte mm. yleiskaavan toteuttamista, uutta asunto-ohjelmaa, keskustan kehityshanketta, resurssiviisaus-tiekarttaa ja modernin maankäytön toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa. Toimit aktiivisessa yhteistyössä Järvenpään kaupungin kaupunkikehityslautakunnan kanssa sekä toimit laajassa yhteistyöverkostossa metropolialueen muiden kuntien ja toimijoiden kanssa.

Toivomme Sinulta:

 • Vahvaa ja kokonaisvaltaista näkemystä yhdyskuntasuunnittelusta sekä kaupunkirakenteen ja kaupunkikuvan kehittämisestä ja hallinnasta
 • Erinomaista johtamis- ja kehittämisosaamista
 • Innostusta ja vaikuttamishalua kaupungin kehittämiseen sekä vastuualueen osa-alueiden edistämiseen
 • Kaavaprosessien hallintaa, kaavoitusteknistä ja lainsäädännöllistä ymmärrystä
 • Ymmärrystä ilmasto- ja ympäristötyöstä
 • Hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja suomen ja englannin kielillä
 • Ymmärrystä vastuualueen digitaalisista ratkaisuista ja ohjelmistoista (mm. CAD ja GIS)
 • Dynaamista, avarakatseista ja käytännön läheistä työotetta

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa avaintehtävässä metropolialueen pohjoista keskusta. Toimimme innostavassa ympäristössä toisiamme tukien, nauttien tuloksista sekä yhdessä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa toimimisesta. Arvomme oikeudenmukaisuus, rohkeus ja vastuullisuus kuvaavat toimintakulttuuriamme. Teemme töitä joustavasti hybridityömallilla. Käytössämme ovat toimivat ja viihtyisät vastavalmistuneet toimitilat Järvenpään ydinkeskustassa.

Lisätietoja

Jos taustasi osuu ja tehtävänkuva innostaa, voit soittaa kaupunkikehitysjohtaja Harri Palviaiselle 0500 967 744.

Hakuaika on 4.-18.9.2023 klo 15. Jätä hakemuksesi sähköisesti Järvenpään kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta täältä >. Suunniteltu haastattelupäivä on 6.10.2023. Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kelpoisuusehdot

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot

 • Virka on vakituinen alkaen 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan
 • Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan
 • Tehtäväkohtainen palkka on 5813,31 €/kk. Lisäksi maksetaan virkaehtosopimuksen mukaisia lisiä. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen hakemuksen yhteydessä.
 • Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
 • Koeaika on kuusi kuukautta.
Hakuaika päättyy: 18.09.2023 klo 15:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat