Kokeile kuukausi maksutta

Kaluste – ja levyteollisuuden teollisuusmyyjiä

Stark Suomi Oy
Sijainti Helsinki, Turku
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2022 Hae viimeistään 30.6.2022

Kaluste – ja levyteollisuuden teollisuusmyyjä STARK Herttoniemi ja Stark Turku Artukainen

Haemme STARK:in teollisuusmyyntiin ammattitaitoista ja kokenutta myyjää vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan kaluste – ja levyteollisuuden asiakkaistamme. Starkin teollisuusmyynnissä meitä yhdistää intohimo teollisuuden toimialaan sekä innostus ja vastuuntuntoinen asenne asiakkaidemme liiketoimintaa kohtaan. Toimintamme keskiössä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Työskentelet osana valtakunnallista tiimiä Herttoniemen tai Turun Artukaisten yksiköstä käsin.

Teollisuusmyyjän tehtäviin kuuluvat myyntityö teollisuuden asiakkaille, nykyisten asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen sekä uusien asiakkaiden hankkiminen.

Etsimme ennen kaikkea vahvaa levypuolen ammattilaista, joka tuntee teollisuuden toimialan. Sinulla on jo näyttöjä menestyksekkäästä myynnistä ja olet rakentanut hyvät verkostot. Tunnet hyvin alueellisen markkinan. Arvostamme aktiivista ja sinnikästä asennetta myyntityötä kohtaan. Haluat myös kehittää työtäsi ja oppia uutta. Työ edellyttää liikkumista, joten ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme avuksesi puupohjaisten levytuotteiden sekä muiden rakennustarvikkeiden kattavan valikoiman ja palvelut, joita pystyt hyödyntämään myyntityösi tukena. Pääset osaksi valtakunnallista kaluste – ja levyteollisuuden tiimiä, joka perehdyttää sinut työhösi. Työtäsi tukemassa on myös vahva brändi ja konsepti sekä Starkin tehokas ja joustava logistiikka. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja valtakunnallisen konsernin monet kehittymismahdollisuudet.

Kysy lisää toimenkuvasta:

Kalusteteollisuuden avainasiakaspäällikkö:
Sami Töyli
040 753 2453
sami.toyli@stark-suomi.fi

Herttoniemen myynninpäällikkö:
Tuomas Kilkki
044 773 0698
tuomas.kilkki@stark-suomi.fi

Turun myynninpäällikkö:
Henri Uotila
044 475 4314
henri.uotila@stark-suomi.fi

Jätä hakemuksesi linkin kautta 30.6.2022 mennessä. Hae pian, sillä alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lue lisää ja hae Herttoniemen tehtävää täältä >

Lue lisää ja hae Turun tehtävää täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi