Kalustopäällikkö, työmaapäällikkö, työmaainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 1.9.2017 Hae viimeistään 30.9.2017

Haemme kasvavaan joukkoomme lisää kokeneita infra-alan ammattilaisia

Kalustopäällikkö

Kalustopäällikkönä vastaat SRV:n infrarakentamisen kallio-, maa- ja pohjarakennuskalustosta. Suunnittelet ja valmistelet kaluston investoinnit, vastaat kaluston kunnosta sekä sen jatkuvasta kehittämisestä. Odotamme sinulta rakennus- tai konetekniikan koulutusta sekä kokemusta raskaan kaluston ylläpidosta, hankinnasta tai kehittämisestä. Toimipiste sijaitsee Keravalla.

Työmaapäällikkö ja työmaainsinööri

Työmaapäällikkönä vastaat työmaan ja sen organisaation tuloksekkaasta johtamisesta sekä raportoinnista. Tulet myös hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kustannusorientoitunutta ja systemaattista toimintatapaa, aikataulujen hallintaa sekä kokemusta aliurakoiden ja työmaan hankintojen johtamisesta. Arvostamme lisäksi tietomallien hallintaa ja niiden hyödyntämistä työnsuunnittelussa ja toteutuksessa. Edellytämme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta työmaapäällikön tehtävistä tai vaativien kohteiden työnjohtotehtävistä.

Työmaainsinöörinä osallistut projektien aikataulu- ja työnsuunnitteluun, kustannusseurantaan sekä hankintojen valmisteluun. Edellytämme tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi sujuvaa tietoteknistä osaamista rakennusalalla yleisesti käytettävien ohjelmistojen osalta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä hyvät kehitysmahdollisuudet kasvavassa ja yrittäjähenkisessä organisaatiossa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen ja tarjoamme merkittävät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa SRV:n infrarakentamisesta vastaava johtaja Sami Korhonen,
puh. 040 519 5926.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@srv.fi. Mainitse sähköpostin otsikossa hakemasi tehtävä.

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Olemme työnantaja, joka luo positiivisen ja kannustavan työympäristön ja edistää työntekijöidensä ammatillista kasvua ja hyvinvointia sekä auttaa heitä saavuttamaan asetetut tavoitteet. Katsomme vahvasti eteenpäin ja meillä on mukava vauhti päällä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi