Kaupunginarkkitehdin virka

Kangasalan kaupunki
Sijainti Kangasala
Päivämäärät Julkaistu 1.10.2021 Hae viimeistään 18.10.2021

Kangasalan kaupungissa on haettavana 18.10.2021 klo 15.00 asti

KAUPUNGINARKKITEHDIN VIRKA

Kangasalan kaupunki hakee maankäytön palvelualueelle kaavoituksen palveluyksikköön kaupunginarkkitehtia vakituiseen virkasuhteeseen. Viran hakuaikaa jatketaan 18.10.2021 klo 15.00 asti. Aiemmin virkaan tulleet hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Kaupunginarkkitehti toimii maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikössä monipuolisissa kaavoituksen suunnittelutehtävissä. Kasvavan ja uudistuvan kaupungin toiminnassa korostuvat asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen, elinympäristön kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian linjausten mukaisesti. Vireä Kangasalan kaupunki on ollut vuosittain Suomen kasvavimpien kuntien joukossa.

Kaupunginarkkitehdin keskeisiin työtehtäviin kuuluvat asema- ja yleiskaavojen laatiminen sekä yksityisten kaavakehityshankkeiden ohjaaminen yhteistyössä geodeetin kanssa. Kaupungin kasvaessa nopeasti, on uusien asemakaavojen laatiminen avainasemassa. Tehtäviin kuuluvat myös muut kaupungin johtavalle kaavoittajalle osoitettavat tehtävät, kuten osaltaan kaupungin asuntopolitiikan hoitaminen, seutuyhteistyöhön osallistuminen sekä erilaisten lausuntojen antaminen ja päätöstekstien laatiminen. Kaupunginarkkitehti toimii asiantuntijatyönsä ohella kaavoituksen palveluyksikössä ammattitaitoisen ja työstään innostuneen henkilökunnan vastuullisena esimiehenä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 §:ssä säädetty kelpoisuus. Edellytämme näyttöjä asemakaavojen laatimisesta sekä kokemusta johtamis- ja kehittämistehtävistä. Arvostamme strategisen kaupunkisuunnittelun kokemusta sekä hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa geodeetti Juha Iivonen p. 050 596 9125 tai elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala p. 044 4309421 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

KANGASALAN KAUPUNKI

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi