Kokeile kuukausi maksutta

Kaupungingeodeetti

Kangasalan kaupunki
Sijainti Kangasala
Päivämäärät Julkaistu 4.3.2022 Hae viimeistään 28.3.2022

Kangasalan kaupungissa on haettavana 28.3.2022 klo 15.00 asti

KAUPUNGINGEODEETIN VIRKA

Liity hyvän piiriin ja tule kaupungingeodeetiksi Kangasalle. Kangasala on elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä kaupunki Tampereen naapurissa. Kangasalla on hyvä olla, yrittää ja asua.

Kangasalan kaupunki hakee kaupungingeodeettia vakituiseen virkaan vastaamaan kaupungin maapolitiikan hoidosta. Tehtäviin kuuluvat erityisesti maanhankinta sekä maankäyttö- ja muiden maankäyttöön liittyvien kehityssopimusten neuvottelut ja laadinta. Tehtävässä toimitaan lisäksi maankäytön palvelualueen vastuullisena esimiehenä. Maankäytön palvelualue vastaa esimerkiksi maan myynneistä ja ostoista, maankäyttö- ja kehityssopimuksista, kaavoituksesta, asuntoasioista, kaupungin metsien hoidosta sekä kartta- ja paikkatietoasioista.

Tehtävässä toimitaan aktiivisesti niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa ja etsitään parhaita mahdollisia keinoja viedä kehittyvää ja kasvavaa kaupunkia eteenpäin. Edellytämme, että käyt aktiivisesti neuvotteluita rakennus- ja kehityshankkeisiin liittyen ja osaat huomioida niin kaupungin kuin asiakkaankin intressit, sekä löytää parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ulkoisia kumppaneita ovat esimerkiksi tonttien ja maiden omistajat, rakennusliikkeet, hankekehittäjät ja asuntosijoittajat. Lisäksi edellytämme aktiivista työotetta, ratkaisuhakuisuutta ja kykyä soveltaa erilaisia ja joskus vastakkaisia intressejä yhteen.

Tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan kasvavan kaupungin kehityksen ytimessä, jossa pääset omalla työpanoksellasi luomaan kaupungin tulevaisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on maanmittausalan tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinto. Edellytämme käytännön kokemusta tehtäväalueelta, maankäyttö- ja vastaavien kehityssopimusten laadinnasta sekä toimialan johtamistehtävistä. Eduksi katsotaan kaavoituksen, rakentamisen ja hankekehittämisen osaaminen, sekä kunnallishallinnon tuntemus.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat).

Lisätietoja geodeetti Juha Iivonen p. 050 596 9125 tai elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala p. 044 430 9421, etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi