Kaupungininsinööri

Lahden kaupunki
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 2.3.2021 Hae viimeistään 29.3.2021

Kaupungininsinööri

Lahden kaupunki, Kunnallistekniikka

Lahti etsii tulevaisuuteen suuntautuvaa KAUPUNGININSINÖÖRIÄ Lahden kaupungin kunnallistekniikan vastuualueen johtajaksi vakituiseen virkaan. Tule mukaan kehittämään laadukasta kaupunkiympäristöä Euroopan ympäristöpääkaupunkiin. Aiomme olla hiilineutraali kaupunki vuoteen 2025 mennessä.

Kaupunkiympäristön palvelualueella vastaat kunnallistekniikan johtamisesta ja kehittämisestä sekä osallistut johtoryhmätyöhön ja esittelet vastuualueen asiat teknisessä ja ympäristölautakunnassa. Tehtävässäsi johdat yleisten alueiden kehittämistä, kunnossapitoa ja rakentamista. Vastaat myös seudullisesta joukkoliikenteestä ja toimit esittelijänä joukkoliikennelautakunnassa.

Kaupungininsinöörin kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja laaja-alainen kokemus vastuualueelle kuuluvista tehtävistä. Sinulla on lisäksi näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä ja johtamisesta. Kunnallishallinnon tuntemus on tehtävässä eduksi.

Tehtävään valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran tehtäväkohtainen palkka on 5 608,74 €/kk.

Hakemukset vastaanotamme Kuntarekry.fi-sivuston kautta 29.3.2021 klo 9.00 mennessä, työavain: 342715

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kaupungininsinoori-342715/

Lisätietoja tehtävästä:
Kaupunkikehitysjohtaja Olli Alho, olli.alho@lahti.fi, p. 040 595 4543, to 4.3. ja pe 5.3. klo 9.00-10.00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi