Kaupunkikuva-arkkitehti

Päivämäärät Julkaistu 11.9.2018 Hae viimeistään 28.9.2018

Tule Lahden kaupungille KAUPUNKIKUVA-ARKKITEHDIKSI toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kaupunkikuva-arkkitehti työskentelee kaupunkiympäristön palvelualueella, rakennusvalvonnan yksikössä. Kaupunkikuva-arkkitehti työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Kaupunkikuva-arkkitehtinä pääset vaikuttamaan kaupungin kehittymiseen viihtyisäksi ja houkuttelevaksi asuinympäristöksi. Tehtävänäsi on toimia rakennusvalvonnan lupakäsittelijänä ja kaupunkikuva-asiantuntijana maankäytön ja kunnallistekniikan aluehankkeissa. Olet kaupunkikuvaneuvottelukunnan sihteeri ja jäsen. Vastaat kaupunkitilaan liittyvästä neuvonnasta ja rakentamisen ohjauksesta ja toimit rakennusvalvonnan yhteyshenkilönä maankäytössä kehitettävään kaupunkimalliin liittyvissä kysymyksissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto ja laaja-alainen suunnittelukokemus. Tehtävässä tarvitaan hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit selkeästi ja asiantuntevasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 28.9.2018 klo 15 mennessä.

Yhteystiedot

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen puh. 050 383 6486, markku.sivonen@lahti.fi
Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen puh. 044 482 6080, mika.kemppainen @lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi