Kehittämispäällikkö

Suomen Vesilaitosyhdistys ry, Finlands Vattenverksförening rf
Päivämäärät Julkaistu 25.3.2021 Hae viimeistään 18.4.2021

Haemme uuteen vakituiseen asiantuntijatehtävään

kehittämispäällikköä 

Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti Vesilaitosyhdistyksen kehittämistoiminnan edistäminen ja uudistaminen. Kehittämistoiminta sisältää Vesihuoltolaitosten kehittämisrahaston rahoittaman hanketoiminnan ohella yhdistyksen oman, lähinnä strategian toimeenpanoon liittyvän kehittämisen. Etsimme henkilöä, jolla on valmiudet ja kiinnostus luotsata VVY:n kehittämistoimintaa proaktiiviseen ja alan tulevaisuutta vahvistavaan suuntaan. Kehittämistoiminnan vaikuttavuuden lisääminen on keskeisiä tavoitteita.

Valittavan henkilön vahvuuksista riippuen tehtävänkuvaan liittyy kehittämisen ohella muita toimintoja. Kehittämispäällikkö osallistuu myös Huoltovarmuusorganisaatioon liittyvän Vesihuoltopoolin toimintaan yhteistyössä poolin valmiuspäällikön kanssa. Vesihuoltoalan edunvalvonta- ja vaikuttamistyöhön kehittämispäällikkö osallistuu ennen kaikkea omien osaamisalueidensa osalta yhteistyössä VVY:n muiden asiantuntijoiden ja johdon kanssa.

Olet aktiivinen ja haasteita pelkäämätön henkilö, jolla on ennakkoluuloton ja kehittämishakuinen ote työhön. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja aikaisempaa kokemusta vesihuoltoalalta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä kehittämisvalmiuksia, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä, kykyä käsitellä laajoja asiakokoisuuksia sekä kykyä työskennellä itsenäisesti mutta joustavasti myös tiimissä. Laadit sujuvasti erilaisia tekstejä ja olet valmis esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa. Työhön liittyy myös kansainvälisiä yhteyksiä, joten erityisesti englannin ja ruotsin kielen taito on tarpeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden työskennellä vesihuoltoalan näköalapaikalla. Työskentelet yhteistyössä asiantuntevien kollegoiden ja Vesilaitosyhdistyksen toimintaa tukevien vesihuoltolaitosten edustajista koostuvien asiantuntijaryhmien sekä Vesihuoltolaitosten kehittämisrahaston toimikunnan kanssa.

Työn aloittamisen ajankohdasta voidaan neuvotella. Toivomme kuitenkin, että olisit käytettävissä viimeistään 1.9.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Osmo Seppälä, puh. (09) 8689 0122.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 18.4.2021 sähköpostilla osoitteeseen vvy@vvy.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi