Kehitys- /kiertotalouspäällikkö

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 12.7.2021 Hae viimeistään 22.8.2021

Kiertotalouteen siirtyminen on välttämätöntä, jotta yhteinen tuotantomme ja kulutuksemme mahtuisi kotiplaneettamme kantokyvyn rajoihin. Haluaisitko sinä olla mukana pelastamassa maailmaa – kirjaimellisesti?

Etsimme innovatiivista kehittäjää johtamaan yhtiömme rakennuttamis- ja kiertotaloushankkeita

Tehtävä Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:ssä (LSJH) on aivan uusi, ja se räätälöidään osaksi yhtiön uuden vastuualueen johtamista. Kehitys-/kiertotalouspäällikön vastuualueeseen tulevat kuulumaan ainakin rakennuttamishankkeet, muut tutkimus- ja kehitysprojektit ja -hankkeet sekä ympäristötarkkailu ja siihen liittyvä raportointi.

Vastuullasi on muun muassa:

  • hankkeiden suunnittelu, toteutus ja budjetointi
  • oman organisaatiosi esimiestehtävät ja rekrytointi
  • sidosryhmäyhteistyö oman vastuualueesi asioiden valmistelun ja raportoinnin osalta.

Toivomme, että sinulla on kokemusta laajojen kokonaisuuksien johtamisesta. Myös esimieskokemuksesta, paineensietokyvystä ja joustavuudesta on hyötyä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. Arvostamme erityisesti kykyä visioida, luoda ja jalkauttaa yhtiöön uusia toimintamalleja ja prosesseja. Esimerkilläsi innostat koko organisaatiota kehitysmyönteiseen toimintaan ja ajattelutapaan.

Edellytämme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • aitoa kiinnostusta uusia teknologioita, kestävää kehitystä ja kiertotaloutta kohtaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi loistavat henkilökuntaedut sekä kiinnostavan paikan kiertotalouden kehityksen aallonharjalla. Koska tehtävä on uusi, olet itse mukana muodostamassa omaa toimenkuvaasi ja siihen liittyviä käytäntöjä. Tulet kuulumaan tehtävässä myös yhtiön johtoryhmään. Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa LSJH:n toimitusjohtaja Jukka Heikkilä, puh. 044 727 6801 sähköposti jukka.heikkila@lsjh.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 22.08.2021 rekrytointikanavamme kautta, osoitteessa: https://rekry.lsjh.fi/MepRekry.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi