Kehitys-/tuotepäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 19.10.2018 Hae viimeistään 26.10.2018

KEHITYS-/TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Lujabetonin valmisbetoniyksikössä on tuotu markkinoille viime vuosina useita uusia rakennusalaa kehittäviä tuotteita. Tuotteet on otettu vastaan erittäin hyvin ja haemme nyt uutta voimaa kehitys- ja myyntityöhön sekä työmaatoteutukseen.

Työssäsi tulet toimimaan asiantuntijan roolissa uusien tuotteiden myynnissä ja toimitusprojekteissa niin kerrostalo- kuin toimitilarakentamisen puolella. Työnkuvaan kuuluu isona osana myös tuotteiden jatkuva kehitystyö.

Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Motivoidut itsenäisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa ja rakennustyömaan toiminnot ovat sinulle tuttuja. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa, olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja kykenet tuloksekkaaseen myyntityöhön. Ymmärrät rakentamisen tekniikkaa hyvin ja pystyt paneutumaan teknisiin ongelmiin detaljitasolle saakka. Sinulla on rakennusalan koulutus tai vastaavat tiedot alalta. Kokemus betoniteollisuuden tai muun rakennusmateriaaliteollisuuden tehtävistä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Voit olla kokeneempi alan tekijä tai vasta valmistunut/valmistumassa oleva rakennusalan RI/DI.

Lujabetonilla pääset kehittymään erinomaiseksi betoniosaajaksi dynaamisessa ja kilpailukykyisessä perheyrityksessä. Voit itse vaikuttaa työaikoihin ja menoihin. Tarjoamme koulutusmahdollisuuksia tarpeesi mukaan ja urakehitys on itsestäsi kiinni. Toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtaja Markus Haatainen 044 585 2476 ja tehdaspäällikkö Miro Harjumäki 044 585 2204.

Hakemukset pyydämme lähettämään 26.10.2018 mennessä markus.haatainen@luja.fi

Lujabetoni kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Lujabetoni on Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys, jossa työskentelee lähes 900 lujaa ammattilaista. www.lujabetoni.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi