Kehitysjohtaja

Rakentamisen Laatu RALA ry
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 21.8.2020 Hae viimeistään 6.9.2020

Rakentamisen Laatu RALA ry on puolueeton suomalaisen rakennetun ympäristön laatua ja vastuullisuutta sekä rakennusalan läpinäkyvyyttä edistävä asiantuntijaorganisaatio. RALAn palvelut parantavat asiakasyritystemme kilpailukykyä ja lisäävät alan tuottavuutta. RALA myös kerää, tulkitsee ja julkaisee luotettavaa ja läpinäkyvää tietoa alan yritysten laadukkaasta ja vastuullisesta toiminnasta. RALAn taustalla on 15 kiinteistö- ja rakennusalan järjestöä.

RALAssa käynnistyy uusi strategiakausi vuonna 2021. Strategian ohjaamana RALA uudistuu ja kehittää palveluja, joiden avulla se mahdollistaa suomalaisen rakennus- ja infrakannan laadun ja vastuullisuuden hallinnan läpi kohteen elinkaaren. Tavoitteena on kerätä ja analysoida riittävästi tietoa suomalaisen rakentamisen laadun ja vastuullisuuden kansallisen tilannekuvan muodostamiseksi. Uuden strategian toimeenpano varmistetaan strategisten kehittämisohjelmien avulla.

Etsimme RALAan perustettavaan uuteen tehtävään

Kehitysjohtajaa

vastaamaan strategisten kehittämisohjelmien toimeenpanosta sekä niihin liittyvistä yhteiskuntasuhteista

Kehitysjohtajana vastaat Rakentamisen Laatu RALA ry:n strategisten ohjelmien suunnittelusta ja toimeenpanosta sekä erilaisista yhteiskuntasuhteisiin liittyvistä tehtävistä yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa suomalaiseen rakentamiseen erityisesti laadun ja vastuullisuuden näkökulmasta.

Etsimällämme henkilöllä on osaamista laajojen yhteistyöprojektien johtamisesta sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Ymmärrät rakennusalaa ja tiedät, mikä on ajankohtaista alalla juuri nyt. Suhtaudut intohimoisesti rakentamiseen ja haluat vaikuttaa rakentamisen laadun ja vastuullisuuden kehittämiseen hyvässä yhteistyössä alan muiden toimijoiden kanssa. Osaat vaikuttaa eri sidosryhmiin oikealla tavalla erilaisia kanavia hyödyntäen.

Katso tarkemmat tiedot tehtävästä ja odotuksemme sinulle osoitteesta www.rala.fi/ajankohtaista ja ota yhteyttä. Vapaamuotoiset hakemukset viimeistään 6.9.2020 osoitteella annika.jurvanen@havalcon.com (sähköpostin aihekenttään sana hakemus). Keskustelemme kandidaattien kanssa jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Annika Jurvanen, annika.jurvanen@havalcon.com tai p. 044 948 8706.
www.rala.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi