Kehityspäällikkö infrarakentamisyksikköön

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 1.11.2021 Hae viimeistään 21.11.2021

Haemme kehityspäällikköä infrarakentamisyksikköömme Helsinkiin

Kehityspäällikkönä työskentelet monipuolisissa tehtävissä ja tuet liiketoimintaa infrarakentamisyksikössämme. Osallistut toiminnan suunnitteluun ja toimintatapojen kehitystyöhön, toimien samalla tärkeänä yhteyshenkilönä työmaiden, johdon ja konsernin välilä. Vierailet aktiivisesti työmaillamme, muun muassa auditoimassa, ja samalla kuulostelet heidän tarpeitaan. Jalkautat kehitystoimenpiteitä yhdessä johdon, työpäälliköiden ja mahdollistavien toimintojen kanssa. Toisaalta, edustat yksikköäsi Skanska-konsernin laatu- ja rakentamisprosessin kehitysryhmissä.

Autat meitä toimimaan toimintajärjestelmämme mukaan; Koulutat ja tuet tuotannon henkilöstöä toimintajärjestelmään liittyvissä asioissa, kuten järjestelmien käyttöönotoissa ja uusien tai muuttuvien toimintatapojen omaksumisessa. Viestit laatuun ja kehitykseen liittyvistä teemoista tilanteen mukaan niin pienemmille kuin isommillekin yleisölle, minkä lisäksi laadit selkeitä kirjallisia aineistoja ja ohjeistuksia liiketoiminnan hyödynnettäväksi. Keräät ja jaat hyviä käytäntöjä työmaiden ja yksiköiden keskuuteen. Osana tehtävääsi myös seuraat sekä raportoit toimintajärjestelmäämme liittyvien prosessien noudattamista. Koordinoit ja toteutat yksikön sisäiset auditoinnit ja toimit yhteyshenkilönä ulkoisissa auditoinneissa.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Helsinki, mutta työmaamme sijaitsevat ympäri Suomea, joten tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Skanska Infran toimitusjohtaja Ari Huovila (p. 050 465 6119, ari.huovila@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemuksen kautta kartutettua osaamista ja valmiutta ottaa tämä tehtävä haltuun
  • soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai DI)
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme eduksesi kokemuksen rakennusalalta tai vastaavanlaisista tehtävistä muilla teollisuuden aloilla.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi