Kokeile kuukausi maksutta

Kehityspäällikkö, Kalliotekniset asiantuntijapalvelut

Ramboll Finland Oy
Sijainti Espoo, Lahti, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 31.5.2022 Hae viimeistään 15.6.2022

Toivomme sinun tuovan mukanasi monipuolista projektiosaamista sekä halua kehittää yrityksen nykyisiä kallioteknisiä asiantuntija- ja suunnittelupalveluja kokonaisvaltaisesti. Kallioteknisiä asiantuntijapalveluja tarvitsemme ensisijaisesti tukemaan muiden suunnitteluyksikköjemme toimintaa sekä kehittämään uusia palveluja. Monipuolinen osaaminen on nyt valttia!

Suunnittelupalvelujen osalta pääpaino on geoteknisissä suunnittelukohteissa, jotka sisältävät kalliorakenteita. Toimintaympäristönä ovat infrahankkeet (tie, rata, kadut, kunnallistekniikka & verkostot, sillat ja taitorakenteet, tuulivoima) sekä talo- ja teollisuuskohteet (kauppa- ja toimistorakennukset, teollisuuslaitokset, julkiset rakennukset sekä energia- ja tuulivoimahankkeet). Muiden asiantuntijapalvelujen osalta tehtävään voivat sisältyä erilaiset tärinä-, kiviaines- ja kallioperäselvitykset sekä rakennuttamiimme hankkeisiin liittyvät asiantuntija- ja työmaapalvelutehtävät. Lisäksi olet mukana pohjatutkimusliiketoimintamme kehittämisessä kallioperätutkimuksiin liittyvää toiminta.

Perinteisten suunnitteluhankkeiden lisäksi olemme aktiivinen toimija erilaisissa T&K-, tutkimusyhteistyö- ja kestävän kehityksen asiantuntijahankkeissa. Kohteita ja konkreettisia työskentelymahdollisuuksia on ulkomaita myöten – tahtotilasi mukaan. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Tampereella, Espoossa tai Lahdessa – mutta myös muut toimipisteemme tulevat kyseeseen.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

Työtehtävät muodostuvat toiminan kehittämisestä sekä asiakasprojekteista. Määrällisesti painotus on suurin asiakasprojekteissa ja niihin liittyvässä tarjous- ja myyntityössä. Kehitystehtävien määrä on lähtökohtaisesti hieman pienempi, mutta sitäkin tärkeämpi. Kehitystehtävät muodostuvat erilaisista toiminan kehittämiseen liittyvistä sisäisistä projekteista joilla tähdätään suunnittelu- ja pohjatutkimustoiminnan laadun kasvattamiseen sekä uusiin palveluihin ja asiakassuhteisiin.

Tehtävä ei lähtökohtaisesti sisällä esimiesvastuita. Lopullinen työnkuva muodostetaan hakijan osaamisen ja tahtotilan mukaan, joten sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa uranäkymiisi – mahdollisuuksia on!

Odotamme sinulta:

  • Halua ja kykyä kallioteknisten asiantuntijapalveluiden kehittämiseen ja myyntiin
  • Verkostoitumisosaamista
  • Tehtävän edellyttämää teknistä pätevyyttä (kalliotekninen osaaminen) ja näyttöä laadukkaasti hoidetuista suunnitteluhankkeista ja/rai asiantuntijatehtävistä, esimerkiksi projektipäällikkönä tai vastuusuunnittelijana toimimisesta kallioteknisissä suunnitteluhankkeissa
  • Tehtävän hoitamiseen soveltuvaa koulutusta ja monipuolista osaamista

Lisäksi arvostamme, jos:

  • Kallioteknisen substanssin lisäksi sinulla on geoteknistä ja / tai rakenneteknistä suunnitteluosaamista

Tervetuloa geotekniikan -huippuosaajien joukkoon
Pääset mukaan haastaviin projekteihin alan huippuasiantuntijoiden kanssa, Pelkästään Suomessa toimit noin 200 geotekniikan asiantuntijan kanssa, ulkomaista puhumattakaan. Käytössäsi ovat uusimmat työskentelymenetelmät sekä laajat, monialaiset asiantuntijaverkostomme. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön sekä monipuolisen valikoiman Suomen kiinnostavimpia hankkeita

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka hakea tehtävään
Jätä hakemuksesi täältä > löytyvän ”Apply” linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.06.2022.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään
Harri Turkki puh, 040 5310173 TAI
Pietari Kousa puh. 040 1476715

Hae nyt ja luo oma polkusi viihtyisässä työympäristössä huippuosaajien joukossa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi