Kesäloman jälkeen uusiin tehtäviin!

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 29.6.2021 Hae viimeistään 15.8.2021

Jos olet kiinnostunut kiinteistöliiketoiminnasta, rakennuttamisesta, valvonnasta, hankintatoimesta tai johtamisesta niin tarjoamme varmasti mielenkiintoisia haasteita rakennetun omaisuuden ympäristössä.

Yrityksemme tuottaa asiakkaidemme hankkeisiin kiinteistökonsultointia, projektinjohtoa, hankekehitystä, työmaavalvontaa, rakentamisen ohjausta ja erilaisia rakentamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Palveluksessamme työskentelee noin 90 henkilöä Helsingin, Tampereen ja Lahden toimipisteissä.

Haemme osaavia, haasteita rakastavia ja sitoutuneita henkilöitä nopeasti kehittyvään yritykseemme. Kaikille osa-alueille ja kaikkiin toimipisteisiin. Räätälöidään sinulle unelmiesi työnkuva! Tervetuloa töihin!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osaamisalueinesi ja palkkatoivomuksineen minulle kesän aikana tai viimeistään 15.8.2021 osoitteeseen minna.heinonen@valvontakonsultit.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjoh­taja Minna Heinonen puh. 040 5694757.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi