Kiinteistöjen ylläpidon asiantuntija

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 29.10.2018 Hae viimeistään 16.11.2018

Etsimme joukkoomme kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijaa. Toimit asiakasrajapinnassa ja johtamassa sinulle nimettyjä projekteja tai palvelukokonaisuuksia. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi sopimusjohtamiseen liittyviä asiantuntijatehtäviä, palveluiden hankintaa, huoltokirjojen laadintaa tai ylläpitoa, erilaisia raportointi- tai auditointitehtäviä.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla. Suuri osa työstä tehdään tai voidaan tehdä toimiston ulkopuolella, mihin tarjoamme parhaat mahdolliset etätyöskentelyn työkalut. Pidämme työntekijöistä mahdollisimman hyvää huolta, koska tyytyväiset työntekijät tunnetusti pyrkivät myös hoitamaan tehtävänsä motivoituneesti ja hyvin.

Haluamme tiimiimme henkilön, joka pystyy osittain itse rakentamaan toimenkuvansa nykyisten asiakkuuksien sisällä ja etsimään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Haettavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (oletuksena DI tai ins.) ja työkokemusta, mutta vielä enemmän arvostamme oikeaa asennetta.

Kerro meille itsestäsi ja työskentelytavoistasi. Jätä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 16.11.2018 mennessä osoitteella rekry@enco.fi

Lisää työtehtävistä voi kysellä Enco Oy:n toimitusjohtajalta; Janne Enkama janne.enkama@enco.fi 050 4364 820.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi