Kiinteistöjohtaja

Keskisuomalainen Oyj
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 24.11.2020 Hae viimeistään 8.12.2020

Mediatalo Keskisuomalaisella on merkittävä kiinteistöomaisuus ja se on mainittu konsernistrategiassa osa-alueena, josta haetaan kasvua.

Toimintamme kehittyessä haemme kokenutta

Kiinteistöjohtajaa

vastaamaan Keskisuomalainen-konsernin kiinteistöomaisuuden johtamisesta ja kehittämisestä. Pääset luomaan ja toimeenpanemaan kasvuhakuisen konsernin kiinteistöstrategiaa. Vastaat kiinteistöjen ylläpidosta, kiinteistökehityksestä ja -jalostuksesta sekä vuokralaismäärän kasvattamisesta.

Keskeisenä tehtävänäsi on analysoida tilaratkaisut liiketoimintalähtöisesti sekä löytää olemassa olevaan tilanteeseen optimaaliset, kustannustehokkaat ja toimivat ratkaisut. Otat myös vastuun meneillään olevista ja tulevista kiinteistöjalostushankkeista ja edistät niitä hyvässä yhteistyössä kumppaniverkoston ja julkisen hallinnon toimijoiden kanssa. Tehtävän hoitamisessa sinua tukee ammattitaitoinen kiinteistötiimimme ja toimit tiiviissä yhteistyössä konsernijohtajan, liiketoimintajohtajan, talousjohtajan sekä Keskisuomalainen-konsernin alueyhtiöiden johdon kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vankka kokemus ja näytöt tehtävästä, jossa sinulla on ollut teknis-taloudellinen kokonaisvastuu merkittävän kiinteistöomaisuuden hallinnasta ja kehittämisestä. Olet vakuuttava vuorovaikuttaja, kokenut neuvottelija ja niin kirjallinen kuin suullinenkin kommunikointisi on sujuvaa myös englanniksi. Verkostosi kiinteistö- ja rakennusalalla ovat laajat. Julkisen hallinnon sekä kaavoituksen valmistelu- ja päätöksentekoprosessit ovat sinulle tuttuja ja olet tottunut toimimaan yhteistyössä myös poliittisten päättäjien kanssa. Olet systemaattinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä itsenäinen. Viihdyt tehtävässä, jossa edistät asioita oman tiimisi ja kumppaniverkoston kanssa ja jossa myös hands on -otteesi pääsee oikeuksiinsa.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen roolin kasvuhakuisen konsernin kiinteistöstrategian rakentajana. Tehtävän sijaintipaikka sijoittuu konsernin toiminta-alueelle. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa.

Kiinnostuitko?

Katso lisää ja täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla 8.12.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi