Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöjohtaja

TA-Asumisoikeus Oy
Sijainti Koko Suomi, Espoo
Päivämäärät Julkaistu 1.9.2023 Hae viimeistään 10.9.2023

Etsimme joukkoomme Espoon toimistollemme

KIINTEISTÖJOHTAJAA

vastaamaan kiinteistöportfoliomme operatiivisesta johtamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä sekä kiinteistöjen rakennuttamisen ohjaamisesta. Kiinteistöjohtajana olet ratkaisevassa asemassa tuottamassa ja ylläpitämässä laadukkaita ja kestäviä asumisratkaisuja.

Odotamme sinulta
Vahvaa kokemusta asuinkiinteistöjen johtamisesta ja rakennuttamisesta sekä kykyä hallita kiinteistöjen taloudellista tuloksellisuutta.

Tarjoamme sinulle
Tulet osaksi vakavaraista kotimaista yhtiötä. Olemme matalan kynnyksen organisaatio, jossa arvostetaan ketterää yhteistyötä ilman muodollisuuksia. Käytössäsi on konsernimme useat henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus, liikuntamahdollisuuksia, lounasetu ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. Lähityöpisteesi sijaitsee Espoon Nihtisillassa, ja työ edellyttää jonkin verran matkustamista. Työskentelemme hybridimallilla.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään su 10.9. osoitteessa ta.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jouni Linnavuori ma 4.9. klo 12.30-13.30 puh. 044 414 8097.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat